Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol ismerkedett meg a párjával? Tudtok helyeket hol tudnék ismerkedni?
Figyelt kérdés
tárkereső oldalakra nem akarok képet kirakni, mert ott nem akrnék képpel kép nélkül meg nyilván nem fog senki írni vagy vissza írni, facebook nem a legnyerőbb ott jó volt egy darabig de már nem annyira valamiért. Élőbe lenne talán a legszerencsésebb csak nincsen ötletem, hogy hol kellene, baráti társaságom fiúkból áll. Veszprémi vagyok szóval itt a környéken szeretnék. Egyáltalán nem vagyok visszafogott meg szerény félős szóval élőbe sincsen gondom ezzel de valahogy még sem sikerül a dolog mostanában. Valakinek esetleg saját tapasztaltok?2016. márc. 15. 13:45
2/13 anonim válasza:
interneten, a donna.hu oldalon ismerkedtem meg a párommal, 3 éve együtt vagyunk
5/13 A kérdező kommentje:
tindert más is mondta de rohadtúl nem tudok angolul :$ Illetve a telóm se android :D már ha guyan arról a programról beszélünk :(
2016. márc. 15. 14:08
6/13 anonim válasza:
Szorakozohelyen. Mi ott ismerkedtunk meg.
N
7/13 VirágésBence válasza:
Amikor megismertem a barátom legjobb barátja volt :D azóta is az, csak fordult a kocka, a barátom legjobb barátja most már az exem, a legjobb barátból meg lett barát. Ismerkedhetsz ismerősi körben, szórakozóhelyeken, házibuliban, konditeremben, csak úgy utcán...
8/13 anonim válasza:
Sajnos sehol mert nem valami kellemes a küllemem.
25F
9/13 anonim válasza:
Nem csak a magamét írom, ezek amik az ismerősi körömben voltak:
- buliban, közös ismerős által
- tánctanfolyamon (olyan, ahol folyamatosan cserélődnek a párok, könnyű ismerkedni)
- nyelvtanfolyamon
- buszon :D
- egyetemi, iskolai évfolyamon
- nyáron a Balaton-parton
Próbálj ki új dolgokat, tanulj valamit, ha bővíteni szeretnéd a lehetőségeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!