Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová menjek ismerkedni? Vagy ki hogy ismerkedett meg párjával? 30/f kinek mi a tanácsai?
már mindent és mindenhol kipróbáltam (valahol nem akarok)
és mégse találok senki ki hozzám fogható pedig jól szituált és jó kinézetű vagyok és ezt ne én álítom magamról hanem a és mégis nagyon nehéz :(
nem vagyok elkeseredve csak szeretek véleményeket kikérni másoktól és tanácsot
Önsajnáltató válaszolót ognoráld kérdező. Nem eosszindulatból mondom, csak jobban jár mondenki. Aha valakinek az a dixaideálja, hogy ő lúzer és sose találja meg a szerelmet akkor azon nem tudsz segíteni.
Kérdésedre válaszolva, én páromat munkahelyen ismertem meg. Erős ellenérzéssel. Nem akartam munkatárssal kapcsolatot, elsőre el is utasítottam. Viszont nem adta fel és a második alkalommal már nem tudtam elküldeni, de megegyeztünk, hogy elkezdek másik munkahely után nézni. 2 hónapra rá már máshol dolgoztam ennek 2 éve a kapcsolat azóta is rendben van már az esküvőt tervezzük. Barátnőim a párjukat ismerősi társaságból ill munkahelyről ismerték. Ott találkoztak, és van egy pár akik még középiskolásként jöttek össze közös néptanccsoportból nekik azóta gyerekük is született.
"Sajnos a Te korodban a legtöbb nő már foglalt"
Budapesten élek, és rengeteg 28-35 közötti szingli nőismerősöm van. Igaz, náluk már villantani is kell valamit (nem hiteles Audit, hanem egy kis értelmet, férfiasságot...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!