Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki, aki hasonló cipőben jár?
Csak kíváncsiságból írom ki a kérdést, hogy hányan vannak olyanok, akik hozzám hasonlóan szerencsétlenek a párkapcsolatok terén. :D
Szóval, eddig azt tapasztaltam, hogy mindig, amikor valakivel elkezdek ismerkedni valami "közbejön", a végén pedig nem lesz az egészből semmi. :D
Már az is megfordult a fejemben, hogy ez talán azért van, mert a sors így akarta és tényleg várnom kell addig, amíg rám nem talál a lelki társam (vagy az igazi, ki hogy nevezi). :D
Várom a véleményeket. :D
21/N
31# Szerintem a kisugárzásommal és a magabiztosságommal sincs gond.
Csak azt nem értem, hogy hogyan szeretne valaki szerelmes lenni már a második találkozón. :D Neked véletlenül nem a nőkkel vannak gondjaid?
Ne haragudj kedves kérdező de ahogy azt előttem már más is említette, neked tényleg már az írásod is elég taszító. Ez a duma hogy te az Igazit keresed, nem vagy hajlandó képet kirakni, a férfiakra kened hogy nem jön össze kapcsolatod, mind-mind azt mutatja hogy eléggé el vagy kényeztetve. Semmi baj, sok lány szenved ebben a kórban, de ha ezen nem változtatsz valahogy az hátrányosan fogja érinteni a másik nemmel való kapcsolat kialakításának esélyét :)
Remélem elég szépen fogalmaztam, és nem bántásból írom most ezt,hanem inkább segítségképp, mert tényleg egyből lerí rólad hogy mi a probléma.
20/F
36# Még mindig nem tudom, miért lenne számotokra taszító az írásom. Talán azért, mert képes lennék várni egyetlen személyre ahelyett, hogy ilyen fiatalon mindenkivel összefeküdjek? Ha ez a helyzet áll fenn, akkor nem hiszem, hogy nálam van a baj.
Az írásom alapján pedig nem nevezhetsz engem elkényeztetettnek. Rengeteg dolgon mentem át és éltem túl úgy, hogy csak én voltam magamnak, és senki sem segített. Ezzel mind a mai napig így vagyok, mert támogatás nélkül értem el azt a szintet, ahol jelenleg vagyok.
Szóval, mielőtt még általánosítanál és elkényeztetettnek titulálnál, nagyon örülnék, ha megismernéd a háttértörténetemet és nem csak ilyen üres szavakkal dobálóznál. Ha még ezek után is annak tekintesz, az már a te dolgod.
A férfiakat pedig nem állt szándékomban leminősíteni (elnézést kérek, ha ez jött le a válaszaimból).
Képet csak privátban vagyok hajlandó küldeni.
Természetesen nem baj az, ha az ideális partnert keresed és nem futó kalandokat, én is ugyanígy teszek :)
Azt pedig, hogy sok rossz dolog történt veled az életben, elég hamar kitaláltam én is, van annyi empátiám, csak kíváncsi voltam hogy ezt te is fel mered-e vállalni :D Ha igen, akkor az külön dicséretet érdemel. Csak tudod vannak akik nem hajlandók elmondani mi a bajuk és inkább másokra káromkodnak. És távol álljon tőlem, hogy elsőre megítéljek bárkit is, én csak annyit mondtam hogy az írásod alapján tényleg ez volt az első benyomásom. Ha akarsz, szívesen megoszthatod velem a fájdalmadat, nem tartom kizártnak hogy van bennünk közös vonás. Képet nem kérek privátban, én elhiszem rólad ha azt mondod jól nézel ki. Én nem azért írtam mert lányok képeire vadászom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!