Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki, aki hasonló cipőben jár?
Csak kíváncsiságból írom ki a kérdést, hogy hányan vannak olyanok, akik hozzám hasonlóan szerencsétlenek a párkapcsolatok terén. :D
Szóval, eddig azt tapasztaltam, hogy mindig, amikor valakivel elkezdek ismerkedni valami "közbejön", a végén pedig nem lesz az egészből semmi. :D
Már az is megfordult a fejemben, hogy ez talán azért van, mert a sors így akarta és tényleg várnom kell addig, amíg rám nem talál a lelki társam (vagy az igazi, ki hogy nevezi). :D
Várom a véleményeket. :D
21/N
10# Nem. :D Éppen hogy el sem jutok arra a szintre, ezért sem volt még komoly kapcsolatom. :D Mert hogy a legtöbb még az ismerkedési fázisban elbukik.
Az ilyen dolgoktól pedig egyáltalán nem hátrálnék meg.
Oké, ezek alapdolgok.
Akkor nemigazán értem, hol bukik el a dolog.
Esetleg ezek a palik beleestek abba a hibába, hogy számukra túl szép, hogy igaz legyen? :)
Ilyen hibáról még nem hallottam. :D Ha valaki ezzel hozakodna elő, akkor biztos kiröhögném, már elnézést. :D
De miért lenne ez túl szép?
Előhozakodni biztosan nem fog vele senki. Ez a veszély nem fenyeget, ezt esetleg éri valaki.
Hogy miért lehetne túl szép?
Esetleg azért, mert egy normális lányt találtak, aki reálisan látja a világot, nincsenek túlzó elvárásai, esetleg csinos, okos is mellé. Aztán ezt első körben nem képesek elhinni. Ilyesmire gondoltam.
18# :D azt hiszem, már visszaírtam
19# Köszönöm szépen az információt, de nálunk nincs Aldi. :D Ezért inkább a Lidl-be járok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!