Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már valaki hasonló cipőben, és hogyan oldotta meg, kezelte?
Figyelt kérdés
Mai nap elmentem moziba és vártam, hogy idő legyen, be lehessen menni. Ott ülök egyszer csak jön egy fiatal korombeli pár. Mindig az arcát nézem az embereknek először, megszólalásig hasonlított volt bnőre. Még a testbeszéde is teljesen ugyanaz volt.
Olyan fizikai rosszul lét tört rám, azon gondolkoztam, hogy hagyom az egészet a fenébe és hazamegyek.
Nagy nehezen dolgoztam fel pár év alatt, azóta személyesen nem is találkoztunk.
u.i. nem volt senki utána mert abszolút nincs gyakorlatom az ismerkedésben full béna vagyok.
2015. nov. 20. 21:28
2/2 anonim válasza:
Ismerkedj orrba szajba. Kezdj kapcsolatba egy lannyal. Meglatod, hamar elfelejted a regit!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!