Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt valaki, aki hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt valaki, aki hasonló cipőben jár?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból írom ki a kérdést, hogy hányan vannak olyanok, akik hozzám hasonlóan szerencsétlenek a párkapcsolatok terén. :D

Szóval, eddig azt tapasztaltam, hogy mindig, amikor valakivel elkezdek ismerkedni valami "közbejön", a végén pedig nem lesz az egészből semmi. :D

Már az is megfordult a fejemben, hogy ez talán azért van, mert a sors így akarta és tényleg várnom kell addig, amíg rám nem talál a lelki társam (vagy az igazi, ki hogy nevezi). :D

Várom a véleményeket. :D

21/N

2016. márc. 13. 23:44
1 2 3 4
 1/40 VirágésBence ***** válasza:
Oh nagyon sokan vannak, csak olvass bele itt pár kérdésbe a társkeresési problémák kategóriában.
2016. márc. 13. 23:45
 2/40 A kérdező kommentje:
1# Köszönöm! :D Akkor nem fogok ezen olyan sokat agyalni. :D
2016. márc. 13. 23:46
 3/40 anonim válasza:
A "közbejön" dolog általában hozzád vagy az aktuális partneredhez köthető inkább?
2016. márc. 13. 23:49
 4/40 A kérdező kommentje:
2# Az aktuális partneremhez. :D Pedig tényleg mindent jól csinálok és nem viselkedem úgy, mint a mai nők többsége. Úgyhogy nem értem, mi lehet a baj velem. Pedig sokat dolgoztam azon, hogy végre megnyíljak az emberek előtt és optimistán álljak az élethez. :D
2016. márc. 13. 23:52
 5/40 anonim ***** válasza:

Mondjuk én látok hasonlóságot a saját 'eseteimmel', igen. :)

Ahogy írtad is, valami oka van. Véletlenek nincsenek.

2016. márc. 13. 23:54
 6/40 A kérdező kommentje:
#3 Akkor valóban arra rendeltetett az életem, hogy az Igazival legyek. :D Más nem jut az eszembe.
2016. márc. 13. 23:57
 7/40 A kérdező kommentje:
:D Elnézést, most látom, hogy rosszul számoztam.
2016. márc. 13. 23:58
 8/40 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy elszámoztad... :D

De ki az az Igazi?

2016. márc. 14. 00:09
 9/40 A kérdező kommentje:
#8 Aki eleve hozzám lett rendelve. :D Ez mondjuk elég kislányosan hangzik, de más szavakkal nehezen tudnám körbeírni.
2016. márc. 14. 00:11
 10/40 anonim ***** válasza:

Én is így voltam. Aztán alakulgattak kapcsolataim, de igazán komoly csak egy volt. Szakítottunk, de az okát a mai napig nem értem, így visszagondolva tényleg mindent megtettem a lányért. Azóta aztán változott sok minden. Nincs olyan, hogy "igazi" :)

Illetve... ezt nem lehet ennyire leegyszerűsíteni. Van egy olyan érzésem, hogy elérsz egy szintre, ahol picit kezd a dolognak tétje, illetve súlya lenni és hirtelen kihátrálsz. Jól sejtem?

2016. márc. 14. 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!