Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miben kéne bíznom ha eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben kéne bíznom ha eddig nem volt pasim?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok és valahogy nem jött eddig össze a párkapcsolat..mostanában juottam el arra a pontra, hogy belegondoljak, hogy mire kéne várnom..az nem annyira szimpatikus, hogy én nyomuljak..illetve az sem, hogy megtervezzem ezt az egészet, hogy hogy legyen aztán megvalósítsam..az életben ennek természetesen kell jönnie, ha nem alakul ki akkor így jártam..valami oka biztosan van, hogy így alakult..eléggé belefáradtam ebbe az egészbe, hogy nincs mellettem senki soha..
2016. márc. 13. 18:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Akkor ezért nincs pasim..a mögélátási képességre vágyom:)
2016. márc. 13. 23:06
 12/18 anonim ***** válasza:
a jószerencsében bízhatsz. meghívjalak egy kávéra?
2016. márc. 14. 07:45
 13/18 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok... :(

Egyszerűen nem volt soha létfontosságú a buli, pia, csak szerettem a barátaimmal beülni helyekre, koncertekre járni, és így elteltek az évek... a barátaim találtak párt (suli/munkahely), nekem valahogy nem sikerült, pedig nem hiszem, hogy szürke veréb lennék. Normálisan, nőiesen öltözködöm, adok magamra, barátságos vagyok, de mégsem sikerült kifognom eddig senkit.

A netes ismerkedésben nem hiszek (a gyakorin sem ez a célom!!),

de annyi lehetőség van még, ahol pasikkal találkozom, mégsem "ostromolnak".

Talán az a baj, hogy a 28-35 közötti pasik többsége már foglalt, és a többiekkel valahogy elkerüljük egymást. :S

Én azt a taktikát követem, hogy bízom magamban, nyitott szemmel járok, és hiszek abban, hogy valakinek én fogok kelleni, épp rám vár, csak még nem sikerült összefutnunk... de majd egyszer... :)

Nem kell tervezni, csak éld jókedvűen, vidáman a hétköznapokat, és higgy benne, hogy egyszer rád talál az a valaki!!

Kitartás, minden zsák megtalálja a foltját :)

27N

2016. márc. 14. 10:50
 14/18 anonim ***** válasza:
#13 ,ennyi :) kivéve aki nem zsák de olyan is van ,hogy több foltja is van :p
2016. márc. 14. 11:24
 15/18 anonim ***** válasza:

14, azért remélem értetted a lényegét, annak, amit írtam :)

Én azért maradok abban a hitben, hogy ha pozitívan állok a dologhoz, előbb-utóbb sikerül ;)

2016. márc. 14. 14:28
 16/18 anonim ***** válasza:
#15 nem értem :-B leszel szíves privátban megmagyarázni :-D
2016. márc. 14. 15:16
 17/18 anonim ***** válasza:

16, gondold tovább amit írtam, ennél többet privátban sem tehetnék ;) ha nem megy, akkor mindegy is :)

A kérdezőnek pedig tényleg csak azt tudom tanácsolni, próbáljunk meg ne ezen kattogni, találjuk meg ezen kívül is a boldogságot, ha elégedettek leszünk az élet más területein is, előbb utóbb bevonzunk valakit ;)

2016. márc. 15. 09:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Értem a nem akarom illegetni magam kifogást, de abban igaza van az egyik válaszolónak, hogy ők már csak férfiak, és ilyenek, észre kell hogy vegyenek valamit ami tetszetős...Ki látott már olyat, hogy egy férfi utánaforul egy nőnek, hogy azta micsoda szép lélek, vagy hasonló :) Nem kell hogy parti ribi legyél, meg nagyon feltünő ruhák sem, csak legyél nőies, adj magadra a lehetős legjobban...

Netes társkereső nem jön be mindenkinek, de ha meg sem próbálod akkor mit vársz? Ez olyan mintha úgy mondanád egy ételre hogy rossz, hogy bele sem kóstoltál...

(amúgy én is ott ismertem meg a páromat és nem pár nap volt, mert valóban sok ott a hülye. De nem adtam fel)

Sajna felnőtt korban vagy az van hogy neten ismerkedsz vagy bulizol...Anno suliban fiatalabban több lehetőség volt, de az unalmas, de legalábbis megszokott dolgozói lét ezzel jár. Ha nem jársz el otthonról, de az internettől is elzárkózol, akkor mégis mit vársz? Neked is tenni kell a boldogságért.

2016. márc. 15. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!