Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 23 évesen nagyon hátrány ha 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen nagyon hátrány ha 1 csaj volt eddig az életemben 17 évesen?

Figyelt kérdés

Egyrészt ma már nincs időm ismerkedni, eljárogatni valahová, illetve nem is tudom igazán ki az akinek bejövök, akinél érdemes kezdeni.

19 éves korom óta edzek elég komolyan, ami kiszorít mindent az életből, hisz 2 és fél óránként enni kell, legalább 8 órát kell aludnom és ugye 3 műszakban dolgozom, így pont betelik egy nap.

Pl éjszakásból hazajövök reggel 7re, mikor végeztem az alvással, rendbe teszem magam, eszek valamit hogy ne legyek rosszul az edzés alatt, aztán indulok, hazaérek és folytatódik a pihenés, mert este meló.

Heti két pihenő nap, és a hétvégék amiken csak itthon vagyok

2016. febr. 14. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Ha te nem kezeled hátrányként, akkor nem az. De az, hogy 4 éve az edzésből és a melóból áll ki az életed, alapjában véve zárja ki egy komoly kapcsolat lehetőségét. Neked kell mérlegelned, hogy mi a fontosabb, vagy hogy tudnád ezeket a dolgokat összeegyeztetni, mert egy kapcsolat elején teljesen rendben van az, ha hétvégén találkoztok csak, de összeköltözéshez, családalapításhoz ez rettentően kevés.
2016. febr. 14. 17:06
 2/4 anonim válasza:
Én nekem még sosem volt barátnőm eddig, bár kétszer lehetett volna de nem éltem vele. 17F
2016. febr. 14. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
54%
Ha neked így jó,akkor nincs gond.De nem értem,miért kell ilyen fanatikusan felfogni.Teljesen lekorlátozod az életedet,ráadásul feleslegesen.
2016. febr. 14. 17:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is tudom hogy nem egészséges ez az élet amit élek, mert már attól felmegy a pulzusom ha rám néz egy nekem tetsző csaj, de végig fut rajtam hogy tudnék vele is foglalkozni meg magammal is....
2016. febr. 14. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!