Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miben kéne bíznom ha eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben kéne bíznom ha eddig nem volt pasim?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok és valahogy nem jött eddig össze a párkapcsolat..mostanában juottam el arra a pontra, hogy belegondoljak, hogy mire kéne várnom..az nem annyira szimpatikus, hogy én nyomuljak..illetve az sem, hogy megtervezzem ezt az egészet, hogy hogy legyen aztán megvalósítsam..az életben ennek természetesen kell jönnie, ha nem alakul ki akkor így jártam..valami oka biztosan van, hogy így alakult..eléggé belefáradtam ebbe az egészbe, hogy nincs mellettem senki soha..
2016. márc. 13. 18:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
hát ez van de még fiatal vagy mi lesz így a következő 40-50 évben ?
2016. márc. 13. 18:56
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerinted mi az oka 30 évesen?
2016. márc. 13. 18:57
 3/18 anonim ***** válasza:

Az életben egy pár lyukas cipő sem jön automatikusan a lábacskádra. Az élettől semmi nem jár. Mindenért meg kell dolgozni, küzdeni. Én már rég lesoktam arról, hogy nőknél kezdeményezzek. Option 1. Maradsz vénlány.

Lehetőség 2: Rád talál a szőke herceg, fehér mercédesen.

Möglichkeit 3: Aktivizálod magad a való életben és 1 (2) társkeresőn előfizetőként. Az utolsó verzióhoz nem árt elvégezni egy büfé, akarom mondani kompromisszum szakot.

2016. márc. 13. 19:34
 4/18 opened paradise ***** válasza:

"az nem annyira szimpatikus, hogy én nyomuljak.."

30 éven át nem tettél érte és most se akarsz?

Hát te tudod...

2016. márc. 13. 19:45
 5/18 anonim ***** válasza:
Az életben valóban nem nagyon vannak ingyen dolgok. Viszont azzal vitába szállnék, hogy egy kapcsolatért küzdeni kelljen. Milyen az a kapcsolat amiért küzdeni kell? Ennek valóban egy spontán természetes dolognak kellene lennie. Az, hogy sok dolog nem hullik az ölünkbe az egy dolog, de egy kapcsolatért egy másik emberrel mégis kivel küzdesz meg?
2016. márc. 13. 20:55
 6/18 A kérdező kommentje:
ha eldöntöm, hogy holnaptól teszek érte, akkor mi lenne a teendőm? mert így elmondva ok..de a társkeresők tényleg annyira természetellenesek nekem..
2016. márc. 13. 21:08
 7/18 anonim ***** válasza:
Ugyanez vagyok én is, csak férfiben. 28 évem alatt sosem volt még barátnőm. Ez a jön magától stb. szerintem hülyeség. Sokan kinevetnek érte, de életem legnagyobb kudarca, és szégyene ez önmagam előtt. Sokszor gondolkodom,hogy nekem miért nem jár több? Miért kellett magányosan leélnem az eddigi életem!? És igen,ahogy te is fogalmaztad, ''vajon mitől változna ez meg,ha eddig sem történt meg''?
2016. márc. 13. 21:42
 8/18 anonim ***** válasza:

"Miben kéne bíznom ha eddig nem volt pasim?"

Az alkoholban. Egyszer csak találsz egy eléggé részeget. :)

Nojó. Ez csak egy vicc akart lenni.

Szóval azt akartam mondani, hogy ha nem teszel érte, akkor pont úgy jársz, mint eddig. Vagyishogy annyit biztosan neked kell megtenned, hogy úgy nézzél ki, mint aki kapcsolatot keres.

Mert hát sokan abban a hitben élnek, hogy a férfi a kezdeményező fél, pedig ez nem igaz. A nő kezdeményez - az által, hogy illegeti magát, azaz csábít (amire a férfi VÁLASZA az, hogy hódít).

2016. márc. 13. 21:54
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem tetszenek a kihívó ruhák..illegetni sincs kedvem magam..ha önmagamért nem vesznek észre akkor az a kapcsolat olyan lesz utána is..
2016. márc. 13. 22:05
 10/18 anonim ***** válasza:

"Ha önmagamért nem vesznek észre"...

Ó, te nő... és ki a fene vegyen észre, ha meg sem mutatod?

Kinek nézel te bennünket? A röntgenszemű Supermannek?

Pasasok vagyunk, teee!

Ez azt jelenti, hogy jobb napjainkon akár még azt is meglátjuk, amit az orrunk elé nyomnak. (Átlagoson még azt se!)

Azt látjuk, amit megmutatsz magadból. Ha párkereső díszpintyet mutatsz, akkor díszpintyet fogunk látni, aki párt keres. Ha szürke verebet, akkor viszont szürke verebet. Csak az előbbin fog megakadni a hím szeme, hidd el.

2016. márc. 13. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!