Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan az élet?
Hiszti hiszti hiszti
Ezzel a három dologgal nem sok mindent érsz el.
Gyerekkoromban folyton vertek, az exem megcsalt, a legutóbbi pasim, akivel már nagyon jól alakult a dolog, benyögte, h bocs, de mágsem tudja elképzelni velem. Akiről azt hittem a barátom, a hátamba döfte a kést és anyagilag teljesen magkopasztott. Október óta nincs munkám. És tudod mit? Innen fogok nyerni.
Mert lesz még nekem olyan, akit imádni fogok, és nem csak én őt, de ő is engem. Lesz még nekem nagyon jól fizető hivatásom, amibenkiteljesedhetek, igaz barátaim, ha nem is sok de egy két embere, akire számíthatok.
EGy bőröndnyi cuccom van össz vissz, a kocsimat eladom, mint az utolsó, amit pénzzé tehetek még, abból fogok elköltözni ebből a kisvárosból és új életet kezdeni.
Senkire se számíthatok csak magamra. Kemény lettem? Igen. Örülök neki? Nem. Majd lesz valaki aki meglágyít...addig keménynek kell lennem. Mert csak így tudom magamban az életet tartani. Másként már Dunába öltem volna magam.
27/N
Ha valakinek van is pénze,nem biztos,hogy boldog az élete.Én nem mondom,hogy a pénz nem boldogít,de van olyan eset is,ahol igaz ez.
Miért lenne könnyebb egy gazdag lánynak kapcsolatot találni?Ez is csak általánosítás.
Én nem vagyok gazdag és mégis sikerült és sok más lánynak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!