Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak/Nők! Ti mit tennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/Nők! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Hó eleje óta dolgozom egy cégnél gyakornoki állásban. Dolgozik itt egy férfi aki hihetetlenül teszik nekem egyszerűen lehengerlő kisugárzása van, okos, intelligens, nagyon határozott és sugárzik belőle az erő.

Egyszerűen nem tudom mit csináljak. Szép arcom van és jó alakom, sokat is dolgozom érte, hogy ilyen legyen. Eddig bármivel próbáltam magamra felhívni a figyelmét szinte egyáltalán nem jártam sikerrel. Bevallom kicsit meglep mert eddig a férfiak eléggé érdeklődők voltam az irányomban kb bármerre jártam szóval ilyen még nem volt. Bulikban direkt visszafogottban öltözködöm egy ideje mert nagyon sok a részeg bunkó aki megtalált és én nem ezért járok, egyszerűen szeretem az zenét a jó időtöltés a barátnőimmel.

A férfi pontos korát nem tudom, de szerintem legalább 10 évvel idősebb nálam, én pedig 23 leszek nyáron. Munkakapcsolat nincs közöttünk, én másik csoportban vagyok, elég távol tőle, szóval ez nem hiszem, hogy gond lenne. Túl sokat viszont nem tudok róla, elvileg barátnője nincs, de ezt nagyon nehezem esik elhinni.

Ti mit tennétek a helyemben ? Mivel lehet egy ilyen férfit megfogni ?

2016. márc. 13. 16:23
 1/5 omba ***** válasza:

" Eddig bármivel próbáltam magamra felhívni a figyelmét szinte egyáltalán nem jártam sikerrel." - mégis mivel?

Mert a szép arc és a jó alak azért nem feltétlenül mozgatja meg egy komoly férfi fantáziáját - de hát te is írod, hol jön be.

30 felett én már csak azokkal voltám bármiféle, akárcsak beszélő viszonyban, akiben olyan értékes, érdekes dolgot láttam, mit ritkábban lát az ember.

Szerintem azt tudd meg, hogy ő mit dolgozik, és találj ki egy húgot, aki épp olyan egyetemen van valami problémával, vagy valami hasonlóval keresd!

2016. márc. 13. 17:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy barátja van?
2016. márc. 13. 17:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Valszeg van már vagy 4 csaja. Meg kell várnod, míg felszabadul egy hely.
2016. márc. 13. 18:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Érdekes dolgokat írtok, ezek már nekem is eszembe jutottak.

omba:

Kiöltöztem a kedvéért többször is és próbáltam a közelébe kerülni és próbáltam szemezni vele de szabályosan észre sem vett.

Köszi ez nem rossz ötlet :D

2016. márc. 13. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:
lehet meleg
2016. márc. 13. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!