Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És nektek fiúk/férfiak milyen igényeitek vannak?
Külsőre legyen kellemes látvány mind az arca,mind a teste,de nem kell szépnek lennie.
Legyen konfliktus kerülő,békés természetű,de négyszemközt nyitott és őszinte.Legyen a dolgokról saját véleménye.
Okos,kedves,gyengéd,romantikus és hűséges.
Mozogjon otthonosan a konyhában,szeresse a gyerekeket és a természetet,esetleg a testmozgást.:)
Káros szenvedélyektől mentes.
Szorgalmas.
Szerintem az a jó,ha valakinek vannak. Senkinek sem esne jól,hogy a másik csak elfogadta,mert bárkivel beérné. Válogatni jó:D
Nekem a humor volt. Hogy tudjak nevetni a másikkal. Ne csak tűrjön,vágjon is vissza. Ez a legnagyobb.
Így van!
Lehet 250 kiló, büdös, igénytelen, fogatlan és primitív csak legyen puncija, egyedül az számít!
(az sem baj, ha kukija is van mellette) :)
Amúgy vannak elvárásaim csak soha nem írtam róla listát.
Nincs meghatározott szem/hajszín, de a szőke, kék szemű lányokra figyelek fel leghamarabb.
Alkatra legyen átlagos vagy vékony, kövér ne. Lehet rajta felesleg, de az tényleg maradjon ilyen max. +10 kiló.
A többi pedig nem elvárás, hanem alap dolog így felesleges is kihangsúlyozni.
Legyen humoros, fogadjon el, őszinte, kedves, odaadó, hűséges, stbstb, mindenki kívülről fújja már.
Összességében fogjon meg valamivel, ennyi. Ellentétben itt sokakkal, én nem a listámmal rohangálok oda a lányokhoz és töltetem ki velük, hogy átmentek-e vagy sem.
Megnézem, beszélgetek vele és, ha tetszik akkor tetszik, ha nem akkor nem.
Furcsa, hogy exem sem tetszett itt sokaknak, közben meg egy nagyon is jó nő. Nem tökéletes vagy topmodell, de abban biztos vagyok, hogy a zokogó testvériség a fél karját odaadná érte.
1. intelligencia. Anélkül nem megy. Az intelligenciából származik a kiegyensúlyozott érzelmesség, az empátia, a hatékony problémamegoldás, gyakorlatilag minden, ami kell ahhoz, hogy egyenrangú felekként sokáig együtt legyünk.
2. külső: nincsenek túl határozott elvárásaim, de nyilván kell hozzá, hogy tetsszen. Az arc nagyon fontos. Ne legyen kövér (igazságtalan, tudom, de ez van). Azon kívül mindegy, hogy pici, nagy, vékony, telt, milyen hajú stb.
3. legyen nyitott, érdeklődő, hétköznapi életben és a szexben is. Nem árt, ha kissé perverz és bevállalós, kalandvágyó.
4. ne legyenek komoly lelki bajai/betegségei (bipoláris zavar, depresszió, skizofrénia stb.). Nem tudnám megfelelően kezelni.
5. ne legyen túl szeszélyes és kiszámíthatatlan. Ilyen szempontból jobb, ha inkább racionális és "férfias" gondolkodású. A lényeg, hogy a hisztit, az irracionalitást, az értelmetlen dacot és makacsságot nem tűröm.
Azt hiszem, ennyi. Igazából ha intelligens a lány és van igénye a jó problémamegoldásra, az már 90% siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!