Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » És nektek fiúk/férfiak milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

És nektek fiúk/férfiak milyen igényeitek vannak?

Figyelt kérdés
Állandóan az megy itt, hogy a nőknek milyen igényeik vannak stb. Nektek is vannak igényeitek, elvárásaitok, ideáljaitok. Írjátok le, de őszintén és kivétel nélkül mindegyiket.

2016. márc. 7. 23:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nekem az, hogy vonzónak találjam külső belső tulajdonságok alapján egyaránt (ez nem azt jelenti, hogy topmodell legyen stb, csak nekem tetsszen)

És hogy ne akarjon megváltoztatni, úgy leygek jó neki, amilyen vagyok, és ne ellenezze amiket csinálok...

2016. márc. 8. 11:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Áh. Mi Férfiak vagyunk, nekünk nincsenek nagy igényeink:P

Nekem pl hogy egy egyszerű, szeretetre vágyó átlagos külsejű lány legyen az illető. Lehetőleg ne legyen igénytelen/ápolatlan, kutya mániás, és lufi fóbiás:)

2016. márc. 8. 13:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Külsőre mint a 3-as hozzászóló linkelte nő.Belsőre meg fúú hosszú.Annyit írnék,hogy kb annyit adjon érzelmileg belsőleg nekem mint én neki.
2016. márc. 10. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!