Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem vagyok domináns, nemis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok domináns, nemis lehet esélyem a nőknél?

Figyelt kérdés
Sajnos manapság azt veszem észre, hogy a lányok az agresszív, domináns, nagyszájú pasikat veszik csak emberszámba. Ha én csendesebb, megfontoltabb ember vagyok, akkor nemis lehet esélyem? Rájöttem, nem a kinézek vagy pénz számit ahogy azt sokan hiszik, hanem az hogy tudsz e uralkodni mások felett. Ha én nemvagyok ilyen tipus, mit javasolnátok, mit tegyek? Tényleg csak ilyen kőmacsókra buktok csajok?
2016. márc. 13. 15:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kuncog rajtuk a halál. Ha bírnám őket, azt írtam volna :D
2016. márc. 13. 17:07
 12/18 anonim ***** válasza:

Nalam van eselyed.

N

2016. márc. 13. 17:45
 13/18 A kérdező kommentje:
Igy hogy nemis láttál még meg nem ismersz, eltudod dönteni? Jó emberismerő lehetsz :D amugy örülök h vannak akiknek bejön ez
2016. márc. 13. 21:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Vannak "domináns" lányok, akik pont a teféléket szeretik, illetve szeretnék, csak velük nem áll szóba se a kőmacsó se te.
2016. márc. 13. 22:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Miről lehet felismerni az ilyen domináns lányokat, miben nyilvánul ez meg náluk? Csak a többi nővel szemben dominánsak, vagy a férfiakkal is?
2016. márc. 15. 12:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Utólsónak: Onnan lehet megismerni például, hogy főnök a munkahelyén, vagy vállalkozása van, és menő autója. Ez persze csak két példa, legyél kreatív találj ki még párat:).
2016. márc. 21. 20:12
 17/18 anonim ***** válasza:

#15 voltam:

Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy az általad leírtak csak egy igen szűk rétegre igazak..

Én inkább társadalmi szituációkra gondolok: csak a legjobb pasikkal viselkedik normálisan, a többiekkel hideg és lekezelő; a barátnői egyben az udvarhölgyei is; nagyobbrészt hiányzik belőle az empátia és meglehetősen önző. De cáfoljatok meg.

Hozzáteszem, számomra veszettül vonzó tud lenni még a fent leírt karakteregyüttes is.

2016. márc. 21. 22:39
 18/18 anonim ***** válasza:
15 és egyben 17: te most a domináns nőkről próbálsz beszélni? Attól még, hogy valaki domina lehet empatikus, sőt nagyon is kell, hogy az legyen, maximum nem mutatja ki bizonyos helyzetekben...
2016. máj. 13. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!