Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem vagyok domináns, nemis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok domináns, nemis lehet esélyem a nőknél?

Figyelt kérdés
Sajnos manapság azt veszem észre, hogy a lányok az agresszív, domináns, nagyszájú pasikat veszik csak emberszámba. Ha én csendesebb, megfontoltabb ember vagyok, akkor nemis lehet esélyem? Rájöttem, nem a kinézek vagy pénz számit ahogy azt sokan hiszik, hanem az hogy tudsz e uralkodni mások felett. Ha én nemvagyok ilyen tipus, mit javasolnátok, mit tegyek? Tényleg csak ilyen kőmacsókra buktok csajok?
2016. márc. 13. 15:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
igen :s
2016. márc. 13. 15:27
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint nem a "kőmacsókra" bukok, de! Igenis szeretem, ha egy pasi sokkal dominánsabb, mint én vagyok. És tévedsz, ez nem egy és ugyanaz az agresszivitással. (Mert az agresszív embereket utálom.)

De lehet esélyed, mert vannak olyan nők, akik kifejezetten a csendesebb, szerényebb férfiakat szeretik.

2016. márc. 13. 15:27
 3/18 anonim ***** válasza:
Az egész csak evolúció! A nők mindig a nagyobb, erősebb, agresszívebb, egészségesebb férfiakhoz vonzódnak, mert akkor az utódok is erősek, nagyobbak lesznek, akik képesek túlélni. Az agresszió pedig ahhoz kell, hogy elijessze a többi hímet és meg tudja védeni az utódait és a nőt. Szerintem a gyökerekben keresendő a válasz. 23/L
2016. márc. 13. 15:28
 4/18 anonim ***** válasza:

Te velem szex most *megszagolja a hónalját*

Nincs ebbe semmi nehéz.

2016. márc. 13. 15:32
 5/18 A kérdező kommentje:
igen érthető, csakhát olyan lehangoló ez. CSúnya nem vagyok, csak egyszerüen nem vagyok ilyen központi figura, nem szeretek irányitgatni másokat meg bezsólogatni. Mit ajánlanátok, kezdjek el énis tapló lenni?
2016. márc. 13. 15:36
 6/18 VirágésBence ***** válasza:
Szerintem teljesen a lánytól függ. Nekem is vannak csendesebb, visszahúzódó barátnőim akik szeretik picit lassabban élni az életüket, hasonló társat keresnek, mert egy alfahímmel aki folyamatosan pörög és a központban van, körülveszik a csajok, nem biztos, hogy tudnának együtt működni.
2016. márc. 13. 15:50
 7/18 anonim ***** válasza:

Neee, annak nincs értelme. Mármint annak nincs, hogy "tapló" szeretnél lenni.

De te fogalomzavarban szenvedsz, ne is haragudj! Ha valaki szeret dominálni, irányítani, az még nem tapló.

A bunkózás és az agresszív viselkedés az már taplóságnak számít!

Ez egy elterjedt hülyeség csak, hogy a nőknek a bunkó pasik kellenek!

Milyen vagy ismerkedésnél? Mármint érdeklődő vagy nyitott van témád? Ezek azért nem elhanyagolható szempontok ám ismerkedésnél.

2016. márc. 13. 15:54
 8/18 anonim ***** válasza:

NE változz meg!

Lehet esélyed a nőknél még,ne aggódj!

csak nehéz megtalálni,kapcsolatot kialakitani mert a hangosabbakat jobban észrevenni mint a csendeseket! :)

Sok sikert!

Én a csendesebb embereket szeretem!

2016. márc. 13. 16:03
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem szeretem, a nálam dominánsabb férfiakat. Az agresszívakat meg pláne nem. De akik erre szoktak panaszkodni, azok általában a másik véglet, és a tutyimutyi puding pasikat se szeretem.
2016. márc. 13. 16:32
 10/18 A kérdező kommentje:
Ja mindegyik csaj azt mondja, hogy nem szereti az agresszivakat, mégis odavagytok értük, kuncogtok a hülye poénjaikon, meg azon ha beszólnak másnak. :D
2016. márc. 13. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!