Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig küzdenétek a szeretőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig küzdenétek a szeretőtökért?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok 2 éve szeretője 1 nős 33 éves férfinak.Először csak szexkapcsolatnak indult de nagyon beleszerettem. Ő mondta hogy hagyjuk abba keressek 1 fiút aki komolyan vesz. Szakítottunk is de 1 2 hétnél tovább nem bírtuk egymás nélkül. Nemtudok más férfire gondolni és nemtudom mással elképzelni. Nincs túl jó viszonyba már a feleségével de sajnálatból nem akarja otthagyni(gyereke nincs). Meddig érdemes küzdeni érte? Nagyon szeretném vele komoly kapcsolatot akár családalapítást.
2016. márc. 12. 13:20
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg felesleges a kérdésed is. Ne sírjon a szád akkor. Keress mást. Lehetőleg egyedülállót, ne házas embert.

Egy egoistának amúgy lehet bármit mondani. Megyen fejjel a falnak előre. Majd letöri valaki egyszer a szarvadat, akkor meg jössz majd ide sírni amiatt.

25 éves létedre egy buta toprongy vagy, nem felnőtt nő.

2016. márc. 12. 14:01
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Te úgy élvezed az életet, hogy közben másnak ártasz? Hogy közben szétcseszel egy házasságot?! Undorító, légy magadra nagyon büszke.

Persze-persze, sajnálatból van a feleségével. Haha, te meg be is veszed ezt a süket dumát. Nem tudtad, azok a nős pasik, akik félrekúrnak, mind csak sajnálatból vannak az asszonnyal meg épp válni készülnek, szar a kapcsolatuk stb. Jó vicc. :)

Kicsit sem tartod megalázónak, hogy egy kapcarongy vagy? Hogy sosem leszel első, csak egy lyuknak használ, akibe üríthet? Te ezzel megelégszel? Mert, hogy miattad nem fogja otthagyni a feleségét, az is biztos.

De nem baj, Isten nem ver bottal, visszakapjátok ti még ezt kamatostul és mennyire meg is érdemlitek.

Amúgy rám kb 1,5 évvel ezelőtt vetett szemet egy idősebb, nős pasi, folyton szemezett velem, félreérthetetlen dolgokat írt és mondott stb stb, és hozzáteszem nekem baromira tetszik, egy jóképű pasi, DE soha nem történt semmi és nem is fog, mert FELESÉGE van és bármi is történne, nem bírná el a lelkiismeretem. Van akibe még szorult tartás és gerince is van, hát te nem tartozol közéjük.

2016. márc. 12. 14:06
 13/34 A kérdező kommentje:
70 évesen visszagondolva legalább tudom h éltem az életet nemcsak elment mellettem. És igen akit megkívántam és ő is engem azzal lefeküdtem attól függetlenül h kapcsolatba volt e. A többiek meg csak sóvárogjanak utánuk...
2016. márc. 12. 14:12
 14/34 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Figyelj, sajnos javìthatatlanul buta vagy.

Te tényleg ennyire sötét vagy? Szerinted a többiek sòvàrognak utàna... Gondolod, hogy csak te vagy az egyetlen kapcàja?

Ès 70 évesen erre leszel büszke, hogy alàfekszel a nős embereknek, szétrombolsz egy közösséget...

Ha ìgy gondolod, fordulj szakemberhez, mert komoly bajok vannak. De inkàbb àsd el magad. A pszicholôgusok hadd végezzék a dolgukat normàlis,még javìthatô embereken.

2016. márc. 12. 14:20
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
70 évesen visszagondolva tudhatod, hogy éltél bőven és nem ment el melletted az élet, anélkül is, hogy egy r*ibanc lettél volna és a foglalt pasik farkán pörögtél. De ha neked ez jelenti azt, hogy "éltél", hogy pofátlanul belemászol egy házasságba, akkor hajrá! Majd pofára esel, de akkor ne sírjál, gondolj inkább arra, hogy éltél :) Gyökér.
2016. márc. 12. 14:21
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
70 éves korodban otthon hintázol a székedben gyerek, unoka, dédunoka nélkül a szeretőidtől összeherdált kefélősajándékok között. A bőröd undi, a szádba még akkor se tennének bele semmit, ha külön aludnál a fogadtól. Nem hiszem, hogy az orgazmusaid jutnának az eszedbe, hanem hogy elszaladt az életed, amit minden ünnepen egyedül töltöttél, mert annyira se tartottak, mint egy kutyát, aki családtagnak számít és szerető simogatásokhoz jut. Attól lettél leginkább ellenszenves, ahogyan lereagálod a hozzászólásokat. Férjek asszonyokat elhagyni általában jobbért szoktak, hogy is gondolod, hogy te megütöd az átlag szintet? Egy semmitelen nő vagy, de ne legyen igazad. Találd meg a boldogságod. Csak sz@.rjon majd 2-3 évig bele egy pontosan ilyen, mint te. Amikor szerinted boldog vagy, a férjed szerint meg már régóta nagyon rossz köztetek a viszony.
2016. márc. 12. 14:33
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Pont hogy nem élsz.

El vagy rakva a fiókba, és csak elővesz, mikor éppen kellesz.

Mint egy vibrátor.

Nincs közös ünnep, programok maximum óvatosan, nem vállal fel, se a család, se a barátai előtt.

Egy ilyen történetnek ritkán van jó vége.

Te pedig a legszebb éveidet erre pazarlod, és hidd el, 70 évesen is pazarlásnak látod majd.

Sajnos, tapasztalatból írom.

Bedőltem az összes kamudumának, ami ilyenkor szokott lenni.

Aztán egy nap mentem fogamzásgátlót íratni, és ő is ott volt. A terhesgondozó egy folyosón van a nőgyógyászattal.

Este berúgtam és írtam neki egy SMSt. A felesége olvasta el, és óriási botrány lett.

Úgy súgtak össze a hátam mögött, hogy "az ott az István r##ibanca."

Természetesen azonnal szakított velem, és pedálozott vissza a nejéhez.

Rólam viszont sosem kopik le a skarlát betű.

2016. márc. 12. 14:37
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

17!

Lehet hibázni, de méltósággal kellene fogadni a kritikát, ha már ezt az oldalt választotta az illető. Látható, hogy mennyire népszerű ember, hogy vad idegen embereknek panaszkodik, nem pedig a barátnőinek. Annyira él ebben a harmónikus viszonyban, hogy nem jut ideje az unalmas normális világban részt venni.

2016. márc. 12. 14:44
 19/34 A kérdező kommentje:
Inkább csak szexelgetek 1 jó pasival, minthogy elvetessem magam 1 lúzerrel mint sok más nő (aztán az evésbe menekülnek depressziósok 0 nemi életük ...). olyat bármikor kaphatok
2016. márc. 12. 14:46
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen hihetetlen számodra, vannak ám olyan férjek, akik megnősültek és csodák csodájára nem ácsingóznak a likadra. Mindemellett kimondottan nem lúzerek. Kár , hogy te is egy ilyen lúzerrel reszelteted magad különben. Megintcsak azt hiszed, te vagy az okosabb, mégis abba is belegabalyodsz, amit te magad mondasz. Á! Kritikán aluli vagy , de legalább feltoltad a pulzusom.
2016. márc. 12. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!