Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csinos nők hogy tudnak hozzászokni a leszólításokhoz?

Figyelt kérdés
Oké, lehet én vagyok ufó, nemrég ért véget egy hosszú kapcsolatom, ő volt az első és egyetlen. Előtte sem kényeztettek el figyelmükkel az emberek. Tegnap egy fiú nagyon kedvesen és udvariasan megszólított de én olyan szinten pánikoltam be, hogy nem tudtam mit reagáljak. Ehhez hozzá lehet szokni, vagy az introvertált szociofóboknál ez a normális reakció?
2016. márc. 12. 10:04
 1/8 anonim ***** válasza:

A jóhoz mindenki hozzá tud szokni, aki meg nem az....

De ha idegesít, akkor sz..rd le az egészet.

2016. márc. 12. 10:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez muszáj, ez így van rendjén.

Ha meg nem szólítana le senki , és neked kéne akkor ez lenne a probléma. Fiatal lehetsz még.

2016. márc. 12. 10:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Ú de leszólítanálak most a percen!
2016. márc. 12. 10:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Félreértesz, nem a kezdeményezés zavar, hanem a rá adott önkéntelen reakcióm
2016. márc. 12. 10:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Majd bele jössz. :D Vagy ha nagyon nem tudsz így ismerkedni, akkor próbálkozz először neten. De ha a reakciódon akarsz csiszolni, akkor gyakorolni kell, beszédbe kell elegyedni idegenekkel... Legalábbis én így gondolom, meg ezt ajánlották. Bár nekem se megy. Sajna én is erősen introvertált vagyok. Ráadásul férfi, így pont nekem kéne odamenni és leszólítani a lányokat, de sajna nem megy. Nehezen adom elő magam, és a kudarcok is elég rosszul érintenek, meg a negatív kritika is, plusz én is állandóan csak kritizálom magam... Így az önbizalmam is elég gyatra.
2016. márc. 12. 10:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Szóval te biztosan belejössz majd, mert nem tudsz magadba fordulni totálisan úgy se, ha leszólítanak. Persze csak ha kimozdulsz. :D Kvázi mindig muszáj leszel valahogy reagálni, így egy idő után hozzászoksz és már nem fog zavarni.
2016. márc. 12. 10:39
 7/8 A kérdező kommentje:

ma 10:39

Ez igazán kedves feltételezés, de mindamellett hogy verem a fejem a falba a tegnapi műsorom után, attól a veszélytől nem félek, hogy gyakran fog ismétlődni :)

2016. márc. 12. 10:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Én igazán még nem tudtam hozzászokni :D Nekem annyi előnyöm van, hogy szívesen szóba elegyedek akárkivel, idegen vagy sem, de attól még engem s meg tud lepni és zavarba tud hozni egy hirtelen, váratlan leszólítás, aminek egyértelmű a romantikus (vagy legalábbis szexuális) háttértartalma.

Mondjuk, engem sem szoktak olyan nagyon gyakran leszólítani, de azért már volt rá példa párszor, és miután leküzdöttem a néha ilyen-néha olyan bénára sikeredett reakcióm felett érzett szégyenem, utána az egész napom bearanyozta, hogy nahát, tetszem embereknek :D És inkább ez az érzés maradt meg, ugyebár, ami szerintem a jobbik lehetőség. Te is próbáld meg így felfogni, és akkor nem marad meg kellemetlen élményként :)

2016. márc. 12. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!