Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csinos nők hogy tudnak hozzászokni a leszólításokhoz?
A jóhoz mindenki hozzá tud szokni, aki meg nem az....
De ha idegesít, akkor sz..rd le az egészet.
Ez muszáj, ez így van rendjén.
Ha meg nem szólítana le senki , és neked kéne akkor ez lenne a probléma. Fiatal lehetsz még.
ma 10:39
Ez igazán kedves feltételezés, de mindamellett hogy verem a fejem a falba a tegnapi műsorom után, attól a veszélytől nem félek, hogy gyakran fog ismétlődni :)
Én igazán még nem tudtam hozzászokni :D Nekem annyi előnyöm van, hogy szívesen szóba elegyedek akárkivel, idegen vagy sem, de attól még engem s meg tud lepni és zavarba tud hozni egy hirtelen, váratlan leszólítás, aminek egyértelmű a romantikus (vagy legalábbis szexuális) háttértartalma.
Mondjuk, engem sem szoktak olyan nagyon gyakran leszólítani, de azért már volt rá példa párszor, és miután leküzdöttem a néha ilyen-néha olyan bénára sikeredett reakcióm felett érzett szégyenem, utána az egész napom bearanyozta, hogy nahát, tetszem embereknek :D És inkább ez az érzés maradt meg, ugyebár, ami szerintem a jobbik lehetőség. Te is próbáld meg így felfogni, és akkor nem marad meg kellemetlen élményként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!