Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20-30 közti csinos, értelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30 közti csinos, értelmes, intellektuális nők. Ti hogyan bírkoztok meg azzal, hogy nincs senkitek?

Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 21:45
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem az ilyen nőknek többnyire mindig van valakijük. Legfeljebb akkor nincs, ha ők maguk nem akarnak senkit.
2016. febr. 23. 21:49
 2/27 anonim ***** válasza:
53%

Nos, én úgy, hogy egyrészt karrierista vagyok és ambiciózus, gyakorlatilag a hivatásom tölti ki az életem 90 százalékát. És ez engem boldoggá tesz. Teljes, kiegyensúlyozott életem van kapcsolat nélkül. Másrészt a természetemből adódóan hosszú távon senkit nem tudnék elviselni magam körül.

21/l

2016. febr. 23. 21:50
 3/27 anonim ***** válasza:
65%

Elég könnyen :D

Úgy, hogy van valakim.

2016. febr. 23. 21:54
 4/27 anonim ***** válasza:
59%

Próbálok azokra a dolgokra koncentrálni az életemben, amik pozitívak, amik boldoggá tesznek: ilyen

- a munkám, amiben az ambiciómnak köszönhetően jutottam oda, ahova;

- a hely, ahol lakom, mert csak és egyedül saját magamnak köszönhetem, hisz egyedül tartom el magam és nem szorulok rá senki anyagi támogatására;

- eljárok edzeni, ami mindig boldoggá tesz (valószínű az endorfin miatt); továbbá ilyenek

- a családom/barátaim, akikre egytől egyig büszke vagyok, hogy az életembe tudhatom őket.

A pasik csak fájdalmat okoznak sajnos, előbb vagy utóbb, de eddig mindig ez volt. Ezért inkább próbálok nem is gondolni a párkeresésre. Majd egyszer talán besétál valaki az életembe, aki megváltoztatja erről a véleményem, addig viszont, maradnak a fent felsorolt dolgok. Ja, és a csoki :)

2016. febr. 23. 22:16
 5/27 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem tekintem létszükségletnek azt, hogy bárkivel egy párkapcsolatban legyek. Ha nincs potenciális jelölt, akkor megvagyok egyedül is. Építem az életem, a karrieremet stb. 21/L
2016. febr. 23. 22:19
 6/27 anonim ***** válasza:
95%

Pozitívan állok hozzá: tudom, hogy most azért nincs senkim, mert még nem jött el az 'igazi' :)

Dolgozom, néha eljárok ide-oda a barátnőkkel, aki ismer, látja, hogy jól érzem magam a bőrömben, látszólag nem is hiányzik az életemből senki.

De nyitott szemmel járok és figyelek: ha egyszer felkeltem valaki érdeklődését, akivel lehet tervezni, komoly szándékokkal, igyekszem nem elmenni mellette ;)

Nyugi, egyszer megtaláljuk a párunkat mi is!! :)

27 N

2016. febr. 23. 22:22
 7/27 anonim ***** válasza:
6os, úgy legyen!! :)
2016. febr. 23. 22:26
 8/27 anonim ***** válasza:
91%

Pont mint az 5.

Ha nincs potenciális jelölt, akkor nem is akarok csakúgy bárkit. Lefoglal a karrier építés engem is. L21

2016. febr. 23. 22:36
 9/27 anonim ***** válasza:
Nem könnyen. Általában lefoglalom magam, de van, hogy szembesülök a dolgokkal és akkor rám tör a félelem, hogy nekem nem lesz szerető társam, családom.
2016. febr. 23. 23:00
 10/27 anonim ***** válasza:
91%

Valahogy úgy vagyok vele, mint az ötös :)

Nincs senkim (se egy dugópajtás, se egyéjszakások, konkrétan semmi) de nem is töröm magam, hogy legyen. Ha megtetszik valaki megnézem, valószínűleg ha egy szimpatikus pasi elhívna valahova elmennék vele randizni, de nem vagyok fent társkeresőn, meg semmi ilyesmi.

Helyette egyetemre járok, dolgozom, heti kétszer nyelviskolába járok, heti kétszer meg edzeni. A többi napon pihenek, néha elmegyek valahova és ennyi. Jó ez így :) Majd jön valaki ha kell.

Jobb egyedül mint egy rossz kapcsolatban.

22L

2016. febr. 23. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!