Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 közti csinos, értelmes, intellektuális nők. Ti hogyan bírkoztok meg azzal, hogy nincs senkitek?
Egyre nehezebben! Eddig nem foglalkoztatott különösebben a téma, de most valamiért elkezdett érdekelni. Azt nem értem, hogy mi velem a baj, hogy eddig nem találtam meg a hozzám illő embert.
Egyre kevésbé hiszek abban, hogy mindenkinek meg van valahol a párja...
Mi az 13-as, frusztrál hogy te semmit nem értl még el önerőből az életben, hülye vagy úgy ahogy vagy, és cseszi a csőröd hogy másnak van jövőképe?? Másként nehéz elképzelni hogy bémtja a szemed az, hogy egy lány tanul valamit, és a jövőben akar dolgozni.
Ja persze mert ahhoz hogy legyen értlems szakmája valakinek csak is a rákkutatás az egyetlen opció :D
Gratulálok, rossz lehet ilyen frusztráltan létezni, keress egy s.egg hlye pcsát, az majd pont jó leszn neked.
Köszönöm Kedves Nőcik a válaszokat. :D De én férfi vagyok, szóval aki ismerkedne, nyugodtan írjon rám ;)
Amúgy én is elgondolkodtam ezen a túlzott karrierista hozzáálláson. Nem lehet, hogy ez menekülés?
Mit értesz karrierista alatt?
Nem akarok kötekedni de vannak fogalomzavarok nálad.
Kezdjük azzal hogy főiskolára/egyetmre járni vagy ott tanulni 2 külön dolog. Ha valaki kiválaszt egy valamire való szakott és nem 10 év alatt akarja elvégezni, akkor sajna oda kell tennie magát. (Tapasztalat) Ez nem azt jelenti hogy ő most egy karrierista hülye p.csa hanem hogy komolyan gonodlta amit választ, és abban az X évben arra törekszik hogy el is végezze olyan jó eredményekkel ahogy tudja. Az hogy ez mellett kevesebb idő jut bulizásra, gyakrabban fáradt, nem menekülés, és nem karrierizmus. Ahogy itt egy lány is írta mondjuk marad idő kis pihenésre néha elmegy valahová, de ennyi.
Karrierista az a nő, aki már dolgozik de amikor teheti a munkahelyén van nemérdekli senki és semmi, maximalista, előléptteésre vágyik, ezen pörög folyton az agya...Tehát ne keverjük már a szezont a fazonnal.
Ha meg valaki noname szakra jár akkor az meg agyatlan liba persze, azzal meg az a baj :)
Tök jó, hogy egyeseknek semmi nem jó.
Szóval a 13. válaszadó szerint nem elég, hogy nincs senkink, de tegyen minket boldogtalanná még a pocsék munkahely is. Nehogy már legyen valami jó az életünkben, igaz? Csak tudnám mit ártottam személy szerint Én, Neked, hogy így becsmérelsz ismeretlenül.
Senki nem beszélt Nasa-ról vagy az orvosiról az biztos, de sok olyan munka van a világon amiben az ember lánya otthon érezheti magát, ahol megbecsülik és értékelik amit csinál. Szerintem rohadtul nem az számít, hogy ki mit dolgozik vagy ki mit tanult, hanem az, hogy ez az egyik örömforrás az életben.
Baromira kellemes lehet Neked bemenni úgy dolgozni hogy azt várod már mikor mehetsz haza. Mert az csak egy meló ami fizeti a számlákat. Aki meg nem így megy, az már rögtön karrierista, ugye?
Nem is csoda egyébként, ha erre fanyarodunk mi nők, ha a világ tele van olyan pasikkal, mint Te (tisztelet a kivételnek). Akik a felszín alapján azonnal elítélnek. Ha tanulatlan egy lány, buta libának van titulálva, ha tanult és dolgos, karrieristának.
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!