Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 közti csinos, értelmes, intellektuális nők. Ti
hogyan bírkoztok meg azzal, hogy nincs senkitek?
Én élvezem. Sok év kötöttség után jó egy kis nyugi. :D 21/L
2016. febr. 24. 20:43
Engem igazából nem nagyon érdekel, hogy van-e valakitek vagy nincs. Az sem érdekel, hogy férfiakban lelitek a boldogságot vagy a hétköznapi tevékenységetekben. Én csak arra próbáltam reagálni, ami nem nagyon ment át, hogy vannak nők akiknek nincs senkije azért, mert azt mondja, hogy a karrierjétől nem ér rá. És belegondoltam, hogy mégis mi lehet az a hatalmas karrier amitől nem ér rá párkapcsolatban élni, igaz ide esetlegesen ráérnek írogatni. Itt jutott eszembe a rákkutatás és a NASA-nál való megfeszített munka. Nekik elhiszem, hogy karrierjük van és nem érnek rá a párkapcsolatra. És még egy orvos is ráér a kapcsolatra. Mindegy igazából. Még annyit, hogy a kérdéshet is hozzászóljak mint külső szemlélő. Ha a válaszadók többsége a kérdésben definiált nők közül kerül ki, akkor meglátásom szerint igen nehezen és frusztráltan bírkóznak meg azzal, hogy nincs senkijük. (A válaszokból ítélve.)
2016. febr. 24. 22:31
:) én vagyok akinek beszóltál hogy megmondtam a frankót, és tévedsz mert van kapcsolatom. Ennyit a nagy megitélő képességedről...Okoska.
Egyszerűen nehezen veszi be a gyomrod hogy van amikor az ember a munkájára koncentrál, és nem fér bele neki más. Hogy miért nem? Mert mondjuk túlórákat vállal (nem csak orvos teheti meg), vagy mert lefárasztja az egész napos munka így egyszerűen nem kell épp senki neki. Ha tanul ugyazez...képzelem milyen életed lehet ha számodra ezt még elképzelni sem lehet. De mit is várok egy olyantól aki egy kommentem alapján eldönti hogy ninncs senkim :D
2016. febr. 25. 11:23
Csak hogy ne érezd magad látnoknak, elmondom, hogy egyetemre járok, amikor tudok dolgozok, de ettől még elfér egy kapcsolat is. Csak én ezt nem úgy hívom, hogy karrier hanem úgy, hogy élet. Ide írogatni meg általában wc-zés közben szoktam.
2016. febr. 25. 13:13
Senki nem kérdezte mikor és minek írsz ide.
Amúgy nem mindenki ugyanolyan képességű. Van akinek nem ugyanaz fér bele mint másnak, és nem ugyanahhoz van kedve mint másnak..Az, hogy ezt neked nem fér a fejedbe, mint mondtam sokat elárul rólad :)) nem is vitázom tovább veled, láthatólag nem vagy képes kilépni az önön kis világodból...
2016. febr. 25. 13:24
Én sem kívánok veled tovább kommunikálni. Esetleg még annyit, hogy amikor te mársól úgy véled, hogy ítélkezik akkor te is ítélkezel.
2016. febr. 25. 16:33
22., senki sem mondta hogy a karrier az első és emiatt nem fér már bele a párkapcsolat. Arról volt szó, hogy (a kérdésre válaszolva) hogy birkózunk meg vele. Dolgozunk, mert jelenleg nincs más ami legfoglaljon. Ennyi.
2016. febr. 25. 20:58
Kapcsolódó kérdések: