Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy 25 évesen még nem volt fiúm?
Figyelt kérdés
Csak randiztam fiúkkal, de egyikkel se jutottam el a párkapcsolatig. Én szerettem volna párkapcsolatot, de ők velem nem, ezért otthagytak engem sajnos. Normális válaszokat várok.2016. márc. 11. 18:57
11/14 anonim válasza:
#9 nem mond ám őrült nagy butaságot.
Kérdező, biztosan benned is van hiba, hogy így alakultak a dolgaid.
Némi önvizsgálat nem fog megártani.
Ezt a legjobb szándékkal mondom :)
12/14 anonim válasza:
Persze, nem gáz. De ha fiúban lennél ugyanennyi, akkor egy ultra gáz, szűz kocka, görény majom lennél. Szokásos.
13/14 anonim válasza:
Ez egy troll lehet. Vagy már 100x kiírta ezt a nyavalygását az emlmúlt hónapokban ide. :D
14/14 anonim válasza:
Nem gáz. Miért lenne gáz?
Nekem inkább bejön, ha olyan lánnyal ismerkedhetnék, akinek én lennék az első kapcsolata.
Ennyi alapján amit leírtál magadról nem lehet sokat megállapítani. Nem írtál semmit sem, hogy miért hagytak ott téged. Amúgy meg simán benne van, hogy olyanokat fogtál ki, akik ilyenek vagy épp volt annyi jóérzés bennük, hogy csak játszadozni akartak, de nem akartak átverni és inkább odébb álltak tőled.
Ha van kedved beszélgetni, rám írhatnál :)
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!