Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki az ha 16 évesen még nem volt fiúm?
Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 18:15
2/12 anonim válasza:
nem, 17/F vagyok és nem volt még csajom
3/12 anonim válasza:
Most kapsz majd egy tucat privátot(ebből a fele szűzvadász pedo, a másik kanos tizenéves), ez volt a cél?
4/12 anonim válasza:
nekem se volt még csajom 18 F amúgy meg jobb mintha már 100 fiúd lett volna...
5/12 anonim válasza:
Nem, az a gáz aki 16 évesen ezen kattog! Előbb menj el érettségizni, majd egyetemre, aztán ha már van munkád, akkor kattogj ezen.
6/12 anonim válasza:
Ja, még annyi, ha valamelyik barátnőd emiatt cikizz, nevess az arcába, tuti, hogy 10 év múlva már nem lesz a gyerekkori párjával együtt, valószínűleg kapcsolatból kapcsolatba menekül majd, az életét meg elpazarolja, inkább legyél értékes.
7/12 anonim válasza:
nagyon ezért most gyorsan irány sexelni!!!!.....
8/12 anonim válasza:
Ha nekem 16 évesen nem volt még csajom akkor a te neked sincs bajod
9/12 anonim válasza:
Manapság már az is ciki, ha egy 13 évesnek nincs pasija... Egyáltalán nem ciki én is 13 éves vagyok és még legalább 17 éves koromig én se akarok nagyon pasizgatni... Nem mindneki 16 éves korában találja meg a "nagy szerelmét". Lehet, hogy 20 de az is lehet hogy 30.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csak kétségbe voltam esve, mivel már az összes barátnőmnek, és lány ismerősömnek van-volt pasija és cikinek tartottam hogy nekem meg nem volt...
2013. aug. 12. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!