Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon ciki, ha 14 évesen (8-adikosan) nem volt még egy pasim se?
Figyelt kérdés
8-adikos vagyok és egy fiúm sem volt még, és néha úgy érzem jól esne, ha nekem is lenne, de néha meg úhy érzem, hogy még nem akarom ˝lekötni˝ magam még egy kicsit jó függetlennek lenni!2013. jún. 11. 18:39
1/21 anonim válasza:
16évesen sem gond. nem szar ez hogy elkapkodd
2/21 anonim válasza:
én meg 8.os vagyok és nem volt még csajom.na és?ráérünk még! :DD
3/21 anonim válasza:
Igen, téged már emberszámba se veszünk, mert nem haladsz előre a társadalommal és nem állsz be a többi birka közé. Ez már elítélendő.
4/21 anonim válasza:
ciki, nekem ilyen korban már unokáim voltak
5/21 anonim válasza:
Nekem se volt meg baratom, de nem igazan zavar, mert tudom, hogy a fiuk mit akarnak ennyi idosen, es azt is tudom, hogy en meg nem akarom. ;)
14/L
6/21 anonim válasza:
Tegnap előtt lettem 20 éves és nem volt még csajom.....
Na épp a gázossági határon állok :D
Neked még nincs okod panaszra/aggódásra.Meg a lányoknak amúgy is egyszerűbb párt fogni,mint fordítva.
7/21 anonim válasza:
16 évesen volt az első pasim. És bármilyen hihetetlen, túléltem addig, és egy pillanatra (!!!) sem bántam meg, hogy megvártam őt, mert nála jobb első szerelmet nem is kívánhattam volna. És attól függetlenül, hogy azóta már nem vagyunk együtt, mégis sokkal jobb egy ilyenre visszaemlékezni, mint egy divatból-összejöttünk pasira, akit nem is szeretsz, meg semmi, de fuuuu, milyen ciki ha még szingli vagyok. Hidd el, jobb kivárni a megfelelőt :)
8/21 anonim válasza:
Hát ilyenkor az asztalba verem a fejem. 16 leszek pár hónap múlva, és nekem sem volt még kapcsolatom. Na, és akkor mi van?:D Hidd el, nem vagyunk elkésve semmivel, majd jön ha jönnie kell. Ne azért akarj pasit, mert mindenkinek van/volt.:)
9/21 anonim válasza:
Én a Te korodban már 15 voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!