Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha 14 éves vagyok és még nem csókolództam?
Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 18:23
1/11 anonim válasza:
nem ciki:) én is 14 voltam az elsőnél:) mármint a csóknál..
3/11 anonim válasza:
Az nem ciki, de az hogy nem tudsz helyesen írni, az nagyon!!!
6/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Majd ha lesz valaki, akit szeretsz, és ő viszont szeret, akkor majd csókolózhatsz, de csak ha te is akarod. Meg ha készen állsz rá.
Ja, és ne törődj azokkal, akik azt mondják, hogy ciki. Gondolj arra, hogy te legalább nem vagy ~@%+€.
7/11 Ivan Iljics válasza:
Erőteljes a gyanúm, hogy a válaszadók egy része szarkasztikus választ adott.
Szerintem nem ciki. Az én felfogásomban az a ciki ha számodra érdektelen emberek nyomására olyat teszel amit nem szeretnél vagy ha bárki kedvéért szembemész az elveiddel.
8/11 anonim válasza:
Mások 13 évesen már egy száll cöcsben villognak facebookon, 14 évesen már túl vannak minimum egy gangbangen, te meg még csak nem is csókolóztál... Hova süllyed ez a világ, még találni normális 14 évest... :)
9/11 anonim válasza:
én ismerek olyat aki dupla ennyi és nem csókolózott, szóval kuss :3 :D
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az intelligens válaszadóknak :) A többi meg nem érdekel :P
2013. jún. 9. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!