Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz hogy 25 évesen még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz hogy 25 évesen még nem volt fiúm?

Figyelt kérdés
Csak randiztam fiúkkal, de egyikkel se jutottam el a párkapcsolatig. Én szerettem volna párkapcsolatot, de ők velem nem, ezért otthagytak engem sajnos. Normális válaszokat várok.
2016. márc. 11. 18:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
nem az, ha 25 évesen már 15 fiúd lett volna az inkább lenne gáz.
2016. márc. 11. 19:01
 2/14 anonim ***** válasza:
52%

Semmi baj,ne hagyd magad kihasználni. :)

Inkább legyen később párkapcsolatod, mint csak azért belemenni valamibe,mert muszáj.

25 vagy,ezt nem mindenki fogja tolerálni, de ne aggódj, biztosan találsz egy normális srácot idővel.:)

3/14 anonim ***** válasza:
11%

Ha feltennel magadrol egy kepet hamarabb kapnal normalis valaszt.

Nem lehet hogy nagyon nyomulos, eroszakos vagy? Ha hirtelen akarsz mindent, akkor megriadhatnak toled.

De csak kene az a fenykep...

4/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nyomulós egyáltalán. De hát már 25 évesen azért komoly kapcsolatot szeretnék, mert már így is kifutottam az időből.
2016. márc. 11. 19:05
 5/14 anonim ***** válasza:
20%
Mutasd magad,megmondom mi baj.
2016. márc. 11. 19:21
 6/14 anonim ***** válasza:
70%

Nem provokációból, de amikor ugyanez a kérdés egy férfitól jön akkor az le van oltva, hogy nem kell tapasztalatlan, meg nehogymár tanítgatni kelljen, meg biztos atomronda, vagy pszichopata defektes vagy valami ilyesmi, de ha egy nőtől akkor nem csak normális, hanem kifejezetten dicsérendő :D

Amúgy nekem sem jött még össze semmi randin kívül, ez van, aki ettől leír anélkül hogy megismerne az elmehet a ...-ba, aki meg majd egyszer megbecsül, az meg örülni fog :P

2016. márc. 11. 19:44
 7/14 anonim ***** válasza:
43%

Megvakargatom a kis buksidat, nem, nem gáz!

De 25 évesen se ért még be a fejed lágya, hogy tudd, hogy ez a te problémád, magánügy, és senkit se érdekel, hogy a te életed és az abban történő dolgokkal mi a helyzet.

Milyen szándékkal tetted fel ezt a kérdést? Komolyan kérdezem, tehát NORMÁLIS választ várok tőled, kérdező!

2016. márc. 11. 20:01
 8/14 anonim ***** válasza:
21%
Azt elmondod h milyen idobol futottal li?
2016. márc. 11. 20:14
 9/14 anonim ***** válasza:
27%
Nem gáz, de ideje lenne elgondolkoznod, vagy megkérdezned másokat, hogy milyen defekted van, amiért nem akar veled senki párkapcsolatot.
2016. márc. 11. 20:36
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
#9 na megjelent az önjelölt napi pszichológus jelölt.
2016. márc. 11. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!