Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A belső megszépitheti a külsőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A belső megszépitheti a külsőt?

Figyelt kérdés
Szépség és a szörnyeteg nem csak mese?
2016. márc. 11. 09:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egy átlagos szintet kell hoznia külsőre (itt a legfontosabb az igényesség!), a siekrt a személyisége már meg tudja adni. Egy átlagos nő is tud csodálatos lenni, ha olyan magával ragadó és vidám, de nem harsogó természete van. Biztosan találkoztál már ilyennel. A nagynéném pl tipikusan ilyen ember, egyesével megnézed a részeit és azt mondod, hogy egy fiús, átlagos, de nagyon ápolt nő, aztán ahogy megjelenik, vagy beszélsz vele pár szót, átragad a mosolya, a kedvessége, megfog az intelligenciája. Férfiakban detto, azn első barátom totál nem jött be külsőre, de azt gondoltam, hogy "miért ne?", még senkivel nem randiztam előtte, aztán ahogy megismertem, teljesen belezúgtam.
2016. márc. 11. 11:06
 12/18 anonim ***** válasza:

Valamennyire persze. A párom például sokak szerint nagyon helyes, de nekem valami oknál fogva régebben nem tetszett. Nem tartottam őt vonzónak. Aztán megismertem és ez változott. Ma már nem tudom, hogy miért nem láttam t vonzónak.

Szóval nálam volt ilyen..de hozzá kell tenni, hogy ő azért tetszett jó pár csajnak körülöttem, szóval nem volt soha egy ronda gyerek.

2016. márc. 11. 17:00
 13/18 A kérdező kommentje:
Már nem azért de minden ember egyből az igénytelenségre gondol,hol ott a született arcvonásain senki nem tud változtatni.És rengeteg lánytól azt olvasom hogy az arcot nézi meg elsőnek.
2016. márc. 11. 17:51
 14/18 anonim ***** válasza:

"Szépség és a szörnyeteg nem csak mese?"

De.

A meséknek viszont van egy olyan tulajdonságuk, hogy - ha hiszünk benne -, valóra válnak.

És hát a kérdésedre a válasz itt van:

[link]

2016. márc. 11. 19:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Alapból elképzelhető, csak nem igazán jut el odáig az ember, hogy komolyabban megismerjék. Általában a 0. vagy 1. találkozáson leírják, így a -2-ről kell indulni.
2016. márc. 11. 20:05
 16/18 A kérdező kommentje:

ma 19:37

Ennek a történetnek a bölcsességét és tanulságát csak müvészlelkek érthetik meg.

2016. márc. 11. 20:13
 17/18 A kérdező kommentje:

ma 20:05

Még az első találkozásig sem jutnak el,mert képcsere után megfutamodnak..

2016. márc. 11. 20:14
 18/18 anonim ***** válasza:
ha barátkozásról van szó, akikor igen, de ha kapcsról, akkor nem.
2016. márc. 12. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!