Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A belső megszépitheti a külsőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A belső megszépitheti a külsőt?

Figyelt kérdés
Szépség és a szörnyeteg nem csak mese?
2016. márc. 11. 09:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem, viszont másra tereli a figyelmet.
2016. márc. 11. 09:28
 2/18 anonim ***** válasza:
Ez nem ilyen egyszerű. A vonzalomhoz külső is kell nem csak belső érték. (Gondolom te sem jönnél össze egy kedves, aranyos, odaadó 70 éves nénivel-bácsival hiába jó a belső érték.)
2016. márc. 11. 09:28
 3/18 anonim ***** válasza:

Nem, nem csak mese,

Csak sokan nem értik a mesét sem...

A szörnyeteg szörnyetegnek tartotta magát, nem is tudott róla, hogy egy kedves, figyelmes, érzékeny, romantikus pasi...

Akik meg idejárnak azzal a szöveggel, hogy na ők ilyenek,... Ha magadat tartod ilyennek, akkor több mint valószínű, hogy egy egoista sérült debil vagy... Ezek pont olyan jellemzők, amiket nem te határozol meg magadról, hogy igazak e rád...

2016. márc. 11. 09:43
 4/18 anonim ***** válasza:

De igen, az egy mese.

A belső lehet bármennyire szép ha a külső nem megfelelő. Én mondjuk 10/10 pasi vok, najó belsőm csak olyan 8/10.

2016. márc. 11. 09:51
 5/18 anonim ***** válasza:

Ha nem annyira gáz a külső, akkor igen. Talán. Nem biztos. Valamit nagyon kell tudnia.

Szintiboy is aranyos és szeretnivaló, de sikítva rohannék előle. Szóval....hát,... nem. Mégsem.

2016. márc. 11. 10:15
 6/18 anonim ***** válasza:
New yorkban éltem, ott a metrón van egy koldus, a 2-es és az f metrón, gyakorlatilag leégett az arca, nincs ajla, orra, szemhéja, füle... De kedves jól szituált ember, már ilyen volt, mikor rátalált a szerelem...
2016. márc. 11. 10:33
 7/18 A kérdező kommentje:
Akkor miért mondják a nők hogy "Ha egy fokkal szebb az ördögnél.."
2016. márc. 11. 10:49
 8/18 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit takar a csúf külső. Ami engem taszít így is, úgy is, az a korpás, zsíros haj, durván ragyás arc, túlzott kövérség (én csak 52 kg vagyok, és volt már 100 kilós pasim, szóval még ennél is durvábbra gondolok), elhanyagoltság, szagok.

Ha ezek nincsenek, onnantól szerintem a belső megszépítheti a külsőt (mármint olyan szinten, hogy összejönnék vele).

2016. márc. 11. 10:58
 9/18 anonim ***** válasza:
csak ,ha kifordítanak a bőrödbőlés szép rózsaszin a húsod.
2016. márc. 11. 10:59
 10/18 anonim ***** válasza:

Fordítva.

A külső megszépíti a belsőt.

Érdekes módon a szép külsejű haverom bármibe belekezd, hiába nem jut el hozzám képest semmilyen szintre sem, az ellenkező neműek áhítattal csodálják a "képességeit"...

2016. márc. 11. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!