Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy jelenleg nem vagy kapcsolatban?
1. Jól megvagy egyedül és most nincs szükséged kapcsolatra,örülsz,hogy van egy kis időd magadra.
2.Szakítottak veled/Te szakítottál és még nem vagy túl rajta.
3.Egyszerűen még nem találtál rá az igazira.
4.Más egyéb oka van ennek..
Kort,nemet írj.
Nem nagyon kaptam meg jeleket, arra meg meg nem szantam ra magam, hogy random nokhoz menjek oda. Majd. Valamikor
20/eff
2+osszetortek a szivem+leromboltak az onbizalmam es meg csunya is vagyok
25 F
Pár hónapja szakítottunk, mert egyikünk se adta be a derekát a másiknak. Ő azóta már mással van, nekem viszont mindig ismeretségből / barátságból volt barátnőm, randizás nekem olyan erőltetett, más lehetőség meg nem nagyon van már, szóval eléggé rábafftam :D
27F
Rájöttem, hogy még sokat kell változnom ahhoz, hogy egy rendes párkapcsolatom lehessen. Szóval most próbálok fejlődni, testileg is és lelkileg is, hogy kiérdemeljem majd azt az igazi párkapcsolatot amire szükségem lenne, de előtte tényleg magamon kell még csiszolni.
27/F
3+4 együtt. Nehéz normális nőt találni a mai világban, pedig nincs magasan az a bizonyos léc. De addig is tudok koncentrálni a céljaimra, plusz több pénzt is tudok félrerakni. :)
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!