Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőnek miért vannak társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőnek miért vannak társkeresési problémái, amikor nőként társat találni nevetségesen egyszerű?

Figyelt kérdés

Akármilyen típusú pasira is vágysz, annyi olyan hullik az öledbe amennyit csak akarsz ebben a mai világban.

És nem kell hozzá semmit tenned, társkeresőn napi 50 férfi ír levelet egy átlagos nőnek, szórakozóhelyen 20-30 pasi szólítja le, a tökösebbek nappal is. Egyszerűen semmit se kell csinálniuk, teljesen maguktól megkapnak mindent amire vágynak, semmit nem kell tenniük. Még ha dolgozni elmenni is büdös, akkor talál olyan pasit aki az összes elvárása mellett még el is tartja, simán. Ekkora választékból simán. Akkor mégis miért vannak olyan nők akiknek még így is problémájuk van az életükkel? Hogy lehetséges ez?

2016. márc. 8. 00:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
83%
El vagy tévedve kérdező. SZEXRE faszit találni valóban olyan egyszerű, ahogyan leírtad. Ám de a nők 90 %-a nem szexpartnerre, hanem párra...társra..szerelemre vágyik. Azt pedig egyáltalán nem könnyű találni egy nőnek sem!
2016. márc. 8. 09:59
 22/29 anonim ***** válasza:
5%
Sajnos a mai nők(tisztelet a kivételnek)rettentően válogatnak a pasik között!Megtehetik,ezért vagyunk normális jól kinéző férfiak lesajnálva!Férfiként,egyedül hagyva egy gyerekkel nehéz az ismerkedés!36F
2016. márc. 8. 11:20
 23/29 anonim ***** válasza:
74%

A francokat. Már megbocsáss de ha életképtelen görcsökből meg szexkapcsolatot akaró lúzerekből lehet választani akkor az nem választás. Ezek vannak többségben. Én 2 évig voltam egyedül mielőtt párom megtaláltam. Tudod te milyen ritka egyedülálló, önálló, felelőségteljes pasit találni aki dolgozik is rendesen? Mindezt a 25-30-as kategóriában!

A többség csak szexet akar meg ül otthon anyucinál és azt se tudja egy mosógépet, hogy kell elindítani. Méghogy nevetségesen könnyű, ház ez viccnek is rossz.

2016. márc. 8. 12:15
 24/29 Sunshinedoll ***** válasza:
81%
Olyan pasit találni, aki kíván minket, vagy szívesen megdugna, olyat nevetségesen egyszerű. Olyat, aki értékel és megbecsül minket, nehéz. Olyat, aki értékel is minket, és nem komplett idióta, meg kb lehetetlen lol.
2016. márc. 8. 12:36
 25/29 anonim ***** válasza:
18%
Már a mosógép használat is az elvárások közé került?
2016. márc. 8. 19:16
 26/29 anonim ***** válasza:
30%

Érdekesek ezek a hozzászólások, egy másik kérdésben pedig azt mesélik a nők, hogy kb mindig kapcsolatban vannak. Szakítás után nem telik el sok idő, lesz új kapcsolat, elég csak választani.

Én még mindig azt mondom, hogy egy nőnek max azért nehéz társat találnia, mert irreálisan válogat.

2016. márc. 8. 21:59
 27/29 anonim ***** válasza:
27%
Hiába pontozzátok le a válaszokat, ez tényleg így van. A környezetemben szinte MINDEN nőnek van pasija, de ha szakítanak is, max. egy-két hónapig szinglik, utána tuti összejönnek valakivel. Ellenben jó néhány férfit ismerek, akinek évek óta nincs kapcsolata.
2016. márc. 9. 07:05
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is összejöhetne baromi gyorsan pasi, csak én nem vagyok kapcsolatfüggő, és nem jövök össze valakivel csak azért, hogy legyen kapcsolatom. Bárki mellett meg nem érzem azt, hogy igen, nekem ő kell, mellette boldog vagyok, és le tudnám vele élni az életem. Aki kapcsolatról kapcsolatra tud ugrálni, arról nem tudom elhinni, hogy nem kapcsolatfüggő.
2016. márc. 9. 07:49
 29/29 anonim ***** válasza:

Jaguar_Warrior nevű felhasználó válasza:

Szexet találni nevetségesen egyszerű nekik, társat annyira már nem.

Az egyik nagy igazságok egyike.

2016. márc. 10. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!