Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőnek miért vannak társkeresési problémái, amikor nőként társat találni nevetségesen egyszerű?
Akármilyen típusú pasira is vágysz, annyi olyan hullik az öledbe amennyit csak akarsz ebben a mai világban.
És nem kell hozzá semmit tenned, társkeresőn napi 50 férfi ír levelet egy átlagos nőnek, szórakozóhelyen 20-30 pasi szólítja le, a tökösebbek nappal is. Egyszerűen semmit se kell csinálniuk, teljesen maguktól megkapnak mindent amire vágynak, semmit nem kell tenniük. Még ha dolgozni elmenni is büdös, akkor talál olyan pasit aki az összes elvárása mellett még el is tartja, simán. Ekkora választékból simán. Akkor mégis miért vannak olyan nők akiknek még így is problémájuk van az életükkel? Hogy lehetséges ez?
Mondjuk úgy, hogy az az (nem annyi, de most a te kedvedért legyen...) 50 pasi rámír: ebből 25 nős, vagy barátnője van, és csak egyéjszakást kalandot keres, magyarán egyszer megba.szna. Most bocsi, de nekem ez nem kapcsolat.
10 nős, és állandó szeretőt keres, tehát a feleségét nem hagyja el, de egy kis izgalomra vágyik, mondjuk lenne rám ideje heti kétszer.... öööö...nem kell kifejteni, mi a baj az ajánlattal, ugye? Marad 15.
Ebből 10 lazán egy éticsiga értelmi színvonalán van, vagy alatta. Heti kétszer meglocsolod, és kivirágzik, akkora gyökér. Esetükben is az a nagy büdös helyzet, hogy inkább csak ba.szni akar, de mondjuk hogy meghívjon előtte egy kávéra, az már derogál. És annyira édesek, mikor képet küldenek a fa.szukról, mert akkor tuti biztos olthatatlanul megkívánod, és le akarod szo.pni. Mármint ők így látják. Szerinted, fogok vele találkozni? Hát persze, hogy nem!
A maradék ötből kettő minimum láncdohányos, alkesz, drogos, esetleg más baj van vele.
Az a három, aki esetleg érdemes arra is, hogy visszaírj neki, jó esetben még otthon lakik, anyuka mossa a gatyáját, kakaó nélkül nem tud aludni, és sírva fakad, ha csúnyán beszólnak neki az utcán.
Az a baj, hogy nekem nem egy fa.sz kell, ami feláll, hanem egy férfi. Na ilyet már rohadt nehéz találni, főleg ha az embernek elvárásai is vannak.
Mondjuk ha én képes vagyok rá, hogy 22 évesen legyen egy állásom, el tudjam tartani magam, időt tudjak fordítani a rendszeres sportra, havi egyszer eljárjak fodrászhoz, és ne hízzak zsírdisznóvá, akkor UGYANEZT miért ne várhatnám el a partneremtől?!
Tehát legyen egy normális állása (nem közmunkás, nem gengszter, nem néniket ver át termékbemutatókon: egy gyári munkás már főnyeremény!), legyen önálló (magára mos, főz, takarít, és akkor letojom azt is, ha otthon lakik), eljár heti egyszer edzeni, nem hízik zsírdisznóvá (és igen, ilyenkor kialakul egy kellemes testalkat, ami izgató, nem csak egészséges), és heti egyszer jusson már el fodrászhoz (semmi ecsetfej, meg seg.gig érő zsíros raszta).
És ha már én független vagyok, akkor legyen ő is az. Se csaj, se feleség. Az elvált pasi egy-két gyerekkel nekem már független, és azt is felfogom, hogy mindig a gyereke lesz az első.
És képzeld el, egy pasit nem találtam az elmúlt két évben, aki ennek megfelelt volna! Egyet sem!
Nem azt mondom, hogy ha regisztrálok társkeresőre, nem kapok napi 10-20 levelet, (hétvégén többet is), de néha már sírni van kedvem, mikor havi 300-600 jelentkezőből EGYETLEN EGYET nem lehet találni, aki nem csak megba.szni akar, hanem kapcsolatot szeretne VELEM.
Ez azt gondolom, a mai pasikról állít ki bizonyítványt.
13-aska leírta, hogy Magyarországon nincs is normális pasi, 100-ból 99 nyomorék...:D
"Ez azt gondolom, a mai pasikról állít ki bizonyítványt."
Mégis, azért a nők 95 %-ának van pasija, szóval ők beérik az ilyenekkel, csak "őnagysága" nem?
:DD
Hát akkor ez meg a nőkről állít ki bizonyítványt. :D
Ne higgyétek már, hogy a szuper csajoknak a legegyszerűbb...
A pasik 99%-a oda se mer menni egy 10/10-es csajhoz... Kishugom 180 magas, sportos testalkat. Nagy kerek fenék, nagy cicik, hófehér bőr, fekete haj, mélybarna hatalmas szemek... Minden haverom, mindenki oda van érte, de szemtől szembe leblokkolnak... Szórakozó helyeken rendszeres, hogy egyedül marad, mert oda se mernek hozzá menni felkérni táncolni, csak messziről csorgatják a nyálukat... Ritka az olyan férfi, aki oda mer menni egy ilyen csajhoz kb 1000ből 1..
Minél nagyobbak az elvárások és minél több van belőlük, annál nehezebb megfelelőt találni.
Visszábbi választ olvasva egész jó helyen végeztem az első háromban. Már csak azt kellene megtudni, hogy a válaszíró milyen lehet.
Ismerős szitu Nekem is van egy hasonló paraméterekkel rendelkező csaj ismerősöm. Nála se próbálkozik a kutya se, csak a legbunkóbbak mernek ,vagy a megkeseredettek akiknek már semmi veszteni valójuk sincsen, és így egy 23 éves bombanő ott van parlagon szűzen 0 párkapcsolati tapasztalattal.
Pedig az elvárásai sincsenek elszállva kicsit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!