Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 19 éves, az átlagnál szebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves, az átlagnál szebb lányként ez az egy tulajdonságon teljesen tönkreteheti a társkeresési esélyeimet? Ha igen ötletek hogy megszabaduljak tőle?

Figyelt kérdés

Szóval először is szeretném leszögezni, hogy nem vagyok beképzelt, névvel arccal sosem mondanék ilyet, de akárhogy is nézem ez az igazság.

Viszont fb, insta, twitter függő vagyok és egyre rosszabb, múltkor már majdnem elütött egy autó mert a telómat nyomkodtam.

Minden nap yogázom, ennyire időre tudok csak leállni, meg amikor magammal foglalkozom (pl. : sminkelek, hajamat csinálom, bőr, fog ápolás stb...)

Ha körmösnél vagyok, vagy fodrásznál akkor mindig csinálom, ha tudom akkor a kozminál is, egyedül spraybarnításon nem, mert ott nem tudom, de ott is megőrülök emiatt hogy nem cisnálhatom, de ami tragikus hogy suliban órán is állandóan cisnálom...

Kezdem is eléggé érezni a rossz hatásait, egyre csúnyábban fejezem ki magam, meg kezdek olyan agyhalott lenni emiatt, ami nyilván nem valami vonzó...

Szóval ugye jól gondolom hogy ezzel kének kezdenem valamit mielőtt a társkeresőzéssel foglalkoznék? Esetleg ötletek a megoldásra? Nagyon megköszönném...

2016. márc. 6. 09:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Függeszd fel a profiljaid.
2016. márc. 6. 09:29
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Függő vagy, függsz a telefonodtól.

Gondolom jó sok képet is osztasz meg magadról, ergó önbizalomhiányos is lehetsz, mert várod a visszacsatolást.

Olvasd el Csernus Imrétől a Kiút című könyvet. Pontosan az Y generációról van benne szó.

Nőként mondom neked, hogy igen, ez eléggé hátráltatni fog téged a párválasztás tekintetében. Mert:

ha a pasiddal leszel, akkor is telódat fogod nyomni, mint egy agymosott egyén? Eléggé lehangoló lesz a párod számára ez a viselkedés.

Egyébként azért csinálod ezt, mert NINCS MÁS ELFOGLALTSÁGOD, és ezzel KOMPENZÁLSZ!

Ha mondjuk olvasnál, filmeznél, barátnőkkel mennél valahova, akkor esetleg másfelé is le lennél kötve.

Minden csak rajtad múlik, hogy képes leszel-e változni vagy sem.

Sok sikert!

2016. márc. 6. 09:32
 3/20 Noren1989 ***** válasza:
38%

Irány dolgozni!

26/F

Ott sem csinálhatod majd úgy, ahogy tetszik.

2016. márc. 6. 09:39
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg nagyon kiábrándító. Max néhány óráig tolerálnám
2016. márc. 6. 09:48
 5/20 A kérdező kommentje:

Tudom, múltkor is elvitt egy tök nomráls férfi randizni, egy nagyon szép Japán étterembe, de ott is végig nyomnkodtam nem bírtam leállni, és láttam hogy nagyon zavrja, meg alig bírtam odafigyelni arra amit mond.

Nincso lyan szég már amivel ezt lehetne kompenzálni ,ráadásul gondolom azt nem is kell mondanom hogy smink nélkül nem vagyok olyan bomba...

Felfüggeszteni fel szoktam, aztán visszamegyek azonnal kb, én is olvasásban bízok, nehezen tudom rávenni magamat

2016. márc. 6. 10:08
 6/20 Noren1989 ***** válasza:

Kicsit az elfoglaltságaidról megtudhatnánk vmit? Mert olybá tűnik, hogy túl sok szabadidőd van.

26/F

2016. márc. 6. 10:16
 7/20 mikeXxX ***** válasza:
100%
Azt hiszem ha nálam játszanád el egy randin hogy nyomkodod a telefonod egy étteremben és nem velem beszélgetsz rendesen nem csak hogy idegesítene de egyszer csak azt vennéd észre az ember eltűnt mikor végre egyszer felnéznél a rohadt telefonodról offold magad és ne álomvilágban élj hanem a valóságban !
2016. márc. 6. 10:26
 8/20 A kérdező kommentje:

Egyetemre járok ,de szerintem ki fogok bukni.

Nem dolgozom mellette.

Hobbim a yoga, azt minden nap csinálom tényleg, szerintem már vagy fél éve nem am ki egy napot se, és amikor kihagytam akkro is csak betegség miatt. hasem lenne, már elmegyógyintézetben lennék kb.

Suliból mondjuk sokat lógok.

Ennyi nagyjából elmegyek néha bulizni, meg moziba, de nem sűrűn.

2016. márc. 6. 10:29
 9/20 Noren1989 ***** válasza:
Szerintem jobb lenne kezdésnek, hogy ha a sulira koncentrálnál, vagy nem akarod igazából?
2016. márc. 6. 10:32
 10/20 rrrrrreennnnn ***** válasza:
50%
Rögtön gondoltuk, hogy smink nélkül nagyon szép. Ha ennyit kell dolgoznod magadon, hogy nézz ki valahogy. Nem csak a net függője vagy, hanem a külsődé is. Elég összetett a bajod, mielőtt kibuksz az egyetemről, fordulj szakemberhez, mert baromi nagy gàz van.
2016. márc. 6. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!