Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves, az átlagnál szebb lányként ez az egy tulajdonságon teljesen tönkreteheti a társkeresési esélyeimet? Ha igen ötletek hogy megszabaduljak tőle?
Szóval először is szeretném leszögezni, hogy nem vagyok beképzelt, névvel arccal sosem mondanék ilyet, de akárhogy is nézem ez az igazság.
Viszont fb, insta, twitter függő vagyok és egyre rosszabb, múltkor már majdnem elütött egy autó mert a telómat nyomkodtam.
Minden nap yogázom, ennyire időre tudok csak leállni, meg amikor magammal foglalkozom (pl. : sminkelek, hajamat csinálom, bőr, fog ápolás stb...)
Ha körmösnél vagyok, vagy fodrásznál akkor mindig csinálom, ha tudom akkor a kozminál is, egyedül spraybarnításon nem, mert ott nem tudom, de ott is megőrülök emiatt hogy nem cisnálhatom, de ami tragikus hogy suliban órán is állandóan cisnálom...
Kezdem is eléggé érezni a rossz hatásait, egyre csúnyábban fejezem ki magam, meg kezdek olyan agyhalott lenni emiatt, ami nyilván nem valami vonzó...
Szóval ugye jól gondolom hogy ezzel kének kezdenem valamit mielőtt a társkeresőzéssel foglalkoznék? Esetleg ötletek a megoldásra? Nagyon megköszönném...
Az akaraterő hiányzik belőled,de teljesen.Mindig a könnyebb utat választod,amit élvezel,ami örömet okoz,pedig a felnőttek világa nem erről szól.
Csak a kényszer fog majd ráterelni a helyes útra,vagy még az sem és akkor teljesen kisiklik az életed.
Majd kibuksz az egyetemről és akkor a szüleid talán beavatkoznak.Az talán majd észhez térít egy kicsit.
Szerintem a párválasztás a legkisebb dolog, ami miatt ilyen esetben aggódni kéne. A telefonfüggőséged megakadályoz abban is, hogy egy csomó dolgot a valóságban, élj meg, káros az egészségedre (fizikai és mentális), a kapcsolataidra (barátságokra is), szóval a párkeresés a legkisebb nehézség, szerintem.
Próbálj ezen változtatni, ne a társkeresés miatt, hanem magad miatt is. Felszabadító érzés, ha egy napra nem telefonozol. Pl Nálam a múltkor két napig nem volt wifi, és akkor jöttem rá, mennyiszer használom ezeket az appokat a telefonomon. Közel sem olyan gyakran, mint te, de azért furcsa volt látni, hogy amint a legkevésbé is unatkoztam, egyből vettem elő a telefonomat. Aztán a második nap végére tökfelszabadító, megtisztító érzés volt, hogy kicsit távol voltam az internettől meg a social médiától.
Függeszd fel a profiljaidat, az sokat fog segíteni. Aki akar, az megtalál facebookon kívül is :)
köszönöm, meglepő hogy egész sok értelmes válasz is érkezett...
Az egyetemet meg azért cisnálom hogy legyen dilomám, de nem érdekel különösebben.
Aki a smink miatt támadt annak üzenem, hogy kevesen lesznek úgy szépek hogy semmit nem tesznek érte...
Mi a valódi életcélod?
Bocsi a kérdésért, de ha azért jársz egyetemre, hogy csak egy papírod legyen, sosem fog érdekelni, hogy elvégezd.
Találj egyet!
Minden sokkal másabb lesz, és nem ez lesz a fő problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!