Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ebbe azért bele szoktatok gondolni?
Figyelt kérdés
Gondolom nem hangzik nagy újdonságként (és előre jelzem, hogy nem panaszkodás céljából írom a kérdést, csupán a sajátom és az érintett férfi ismerőseim tapasztalataiból kiindulva), ha azt mondom, hogy a nők túlnyomó többségének az átlagos vagy magas pasik jönnek be, közülük is nagyon sokak szemében az alacsonyabb fickók az érdektelen kategóriába tartoznak, tehát vizuálisan egy pillanat alatt fel tudjátok mérni a magasság alapján, hogy az adott pasi bejön-e vagy sem. Ez alapján nagyon gyorsan tudtok szelektálni, azután pedig jöhetnek a "finomhangolások", mint az arc, haj, öltözködés, kommunikáció. Viszont ugye azt tudjátok, hogy a magasság abszolút genetikailag predesztinált és egyik pasi sem tehet róla, hogy olyannak született? A mellméret is ugyanúgy genetikailag meghatározott, valahogy a pasik nagy részét mégsem érdekli igazán, hogy mekkora a lány mellmérete. A női gondolkodásmóddal kapcsolatos konkrét kérdésem viszont az lenne, hogy ha esetleg megláttok egy nagyon helyes (arc, haj, stílus) pasit, akkor azt gondoljátok magatokban, hogy: "Fú, ó de kár hogy nem magasabb néhány centivel." vagy miután a vizuális ingereket az agy feldolgozza és olyan visszajelzést küld, hogy alacsony kategória, akkor esetleg megváltozik-e a pasival kapcsolatos attitűd és egyből ignoráljátok az adott személyt? Nekem azért lennének fontosak ezek a válaszok, hogy tudjam a metakommunikáció szempontjából miként viszonyuljak a nőkhöz, ugyanis volt már olyan eset, amikor a csaj talán elkezdett volna szemezni velem, de látszott rajta, hogy egy pillanat alatt megváltozott a magatartása és nem tudom, hogy azért mert egyből feltűnt a magasságom vagy egyéb külső események okozták-e.2016. márc. 6. 23:28
31/32 anonim válasza:
Én 198 cm vagyok, és eddig összesen 2!! kapcsolatom volt. Nem vagyok ronda, átlagosnak mondanám magam. nem vagyok egy nagy csajozó gép, bár állítólag nagyon jó a dumám. Ismerőseim között sokan vannak alacsonyak, 160-185 cm, akiknek közel 10 kapcsolatuk volt. Szerintem ez nem a magasságon múlik. Kisugárzás, és a duma! Ezt írom férfiként.
32/32 anonim válasza:
Én meg nem vagyok se kifejezetten alacsony, se ronda, nincs semmilyen testi hibám, mégis szinte undorodnak tőlem a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!