Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ebbe azért bele szoktatok gondolni?
Csak hogy lásd, nem minden lány egyforma: nekem az összes barátom 170-172 cm volt (én 164 cm vagyok), számomra kifejezetten kényelmetlen, ha valaki 180 cm fölötti. Nem mintha a magasság alapján választottam volna, csak így alakult, és én nagyon szerettem, hogy nem sokkal magasabbak nálam a párjaim. Egyszer ismerkedtem egy magasabb sráccal, de egyetlen ártatlan öleléstől megfájdult a derekam, ahogy felfelé csimpaszkodtam.
Viszont olyan is volt, hogy egy 167 centis férfival találkozgattam, szóval 3 cm volt köztünk a különbség, és abszolút nem zavart. Négy hónapon át tartott a 'kapcsolatunk', és nem a magassága miatt nem lett belőle több, hanem mert ő nem volt képes az elköteleződésre, félt a komolyabb kapcsolatoktól, mondván, ő senkinek nem tudja megígérni, hogy pl. egyszer feleségül veszi meg gyereket vállal, stb, és senkit nem akar hitegetni. Így közös megegyezéssel elváltak az útjaink, de máig pozitív érzésekkel gondolok rá vissza.
Az alacsony férfiak nem tehetnek róla, hogy alacsonyak.
Én nőként nem tehetek róla, hogy magas vagyok.
Most őszintén, te, mint alacsony férfi, jól éreznéd magad egy nálad magasabb nő mellett? Nem éreznéd cikinek, frusztrálónak?
Volt nálam alacsonyabb párom. Mikor először találkoztunk, valóban átfutott a fejemen, hogy de kár, hogy nem magasabb :D, de ettől függetlenül nem írtam le, mert nem ez volt a fő szempont. Kb. 10 centi volt köztünk.
Az adott sráccal egyébként majd' egy évig voltam együtt, és nem a külsőségek miatt lett vége a dolognak, de őt végig sokkal inkább frusztrálta a dolog, mint engem. Egy idő után nem fogta meg a kezem az utcán, nem kaptam nyilvánosan csókot, stb stb... mert milyen gáz már, hogy neki kell felnéznie rám...
Szóval azért alacsony férfiként ebbe is gondolj bele. Ha te le tudod győzni az ilyen irányú frusztrációt, akkor nem lesz gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!