Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ebbe azért bele szoktatok gondolni?

Figyelt kérdés
Gondolom nem hangzik nagy újdonságként (és előre jelzem, hogy nem panaszkodás céljából írom a kérdést, csupán a sajátom és az érintett férfi ismerőseim tapasztalataiból kiindulva), ha azt mondom, hogy a nők túlnyomó többségének az átlagos vagy magas pasik jönnek be, közülük is nagyon sokak szemében az alacsonyabb fickók az érdektelen kategóriába tartoznak, tehát vizuálisan egy pillanat alatt fel tudjátok mérni a magasság alapján, hogy az adott pasi bejön-e vagy sem. Ez alapján nagyon gyorsan tudtok szelektálni, azután pedig jöhetnek a "finomhangolások", mint az arc, haj, öltözködés, kommunikáció. Viszont ugye azt tudjátok, hogy a magasság abszolút genetikailag predesztinált és egyik pasi sem tehet róla, hogy olyannak született? A mellméret is ugyanúgy genetikailag meghatározott, valahogy a pasik nagy részét mégsem érdekli igazán, hogy mekkora a lány mellmérete. A női gondolkodásmóddal kapcsolatos konkrét kérdésem viszont az lenne, hogy ha esetleg megláttok egy nagyon helyes (arc, haj, stílus) pasit, akkor azt gondoljátok magatokban, hogy: "Fú, ó de kár hogy nem magasabb néhány centivel." vagy miután a vizuális ingereket az agy feldolgozza és olyan visszajelzést küld, hogy alacsony kategória, akkor esetleg megváltozik-e a pasival kapcsolatos attitűd és egyből ignoráljátok az adott személyt? Nekem azért lennének fontosak ezek a válaszok, hogy tudjam a metakommunikáció szempontjából miként viszonyuljak a nőkhöz, ugyanis volt már olyan eset, amikor a csaj talán elkezdett volna szemezni velem, de látszott rajta, hogy egy pillanat alatt megváltozott a magatartása és nem tudom, hogy azért mert egyből feltűnt a magasságom vagy egyéb külső események okozták-e.

2016. márc. 6. 23:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
90%

Csak hogy lásd, nem minden lány egyforma: nekem az összes barátom 170-172 cm volt (én 164 cm vagyok), számomra kifejezetten kényelmetlen, ha valaki 180 cm fölötti. Nem mintha a magasság alapján választottam volna, csak így alakult, és én nagyon szerettem, hogy nem sokkal magasabbak nálam a párjaim. Egyszer ismerkedtem egy magasabb sráccal, de egyetlen ártatlan öleléstől megfájdult a derekam, ahogy felfelé csimpaszkodtam.

Viszont olyan is volt, hogy egy 167 centis férfival találkozgattam, szóval 3 cm volt köztünk a különbség, és abszolút nem zavart. Négy hónapon át tartott a 'kapcsolatunk', és nem a magassága miatt nem lett belőle több, hanem mert ő nem volt képes az elköteleződésre, félt a komolyabb kapcsolatoktól, mondván, ő senkinek nem tudja megígérni, hogy pl. egyszer feleségül veszi meg gyereket vállal, stb, és senkit nem akar hitegetni. Így közös megegyezéssel elváltak az útjaink, de máig pozitív érzésekkel gondolok rá vissza.

2016. márc. 7. 09:57
 12/32 anonim ***** válasza:
159 centi vagyok, nekem egy 170 magas srác pont ideális, annál alacsonyabbhoz meg nagyon ritkán van csak szerencsém. Nálam ez amúgy nem egy kulcsfontosságú kérdés, bármekkora pasival képes lennék összejönni, szóval nem gondolok semmit arról, aki jól néz ki, de alacsony (max. azt, hogy bejön). Sajnálom, ha nem illeszkedek a világról alkotott képedbe.
2016. márc. 7. 10:43
 13/32 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy itt minden lány az alacsony pasikért van oda, a valóságban mégse találkoztam még soha ilyennel.
2016. márc. 7. 11:06
 14/32 anonim ***** válasza:

Az alacsony férfiak nem tehetnek róla, hogy alacsonyak.

Én nőként nem tehetek róla, hogy magas vagyok.

Most őszintén, te, mint alacsony férfi, jól éreznéd magad egy nálad magasabb nő mellett? Nem éreznéd cikinek, frusztrálónak?

Volt nálam alacsonyabb párom. Mikor először találkoztunk, valóban átfutott a fejemen, hogy de kár, hogy nem magasabb :D, de ettől függetlenül nem írtam le, mert nem ez volt a fő szempont. Kb. 10 centi volt köztünk.

Az adott sráccal egyébként majd' egy évig voltam együtt, és nem a külsőségek miatt lett vége a dolognak, de őt végig sokkal inkább frusztrálta a dolog, mint engem. Egy idő után nem fogta meg a kezem az utcán, nem kaptam nyilvánosan csókot, stb stb... mert milyen gáz már, hogy neki kell felnéznie rám...

Szóval azért alacsony férfiként ebbe is gondolj bele. Ha te le tudod győzni az ilyen irányú frusztrációt, akkor nem lesz gondod.

2016. márc. 7. 13:11
 15/32 anonim ***** válasza:
#14 Ez oké, nekem se kéne (sokkal) magasabb csaj. De akkor miért kell a 150 centis lányoknak is magas pasi?
2016. márc. 7. 13:52
 16/32 anonim ***** válasza:
Nem kell nekik. Fentebb is írta valaki, hogy bizonyos magasságkülönbség fizikailag nehézzé vagy lehetetlenné teszi az olyan alap dolgokat, mint pl. egy csók.
2016. márc. 7. 13:53
 17/32 anonim ***** válasza:
#16 Leszakad a plafon! Minden lánynak magas pasi kell, akivel valaha találkoztam, akár 150, akár 180 centis az illető lány.
2016. márc. 7. 15:24
 18/32 anonim ***** válasza:
17-es: Ugye tudod, hogy most nagyon durván általánosítasz?
2016. márc. 7. 15:53
 19/32 anonim ***** válasza:
Tudom. De miért ne általánosítsak, ha egyszer valami általánosan igaz?
2016. márc. 7. 16:04
 20/32 anonim ***** válasza:
94%
Mert mondjuk többen is írták itt (köztük én is), hogy semmi bajuk az alacsonyabb pasikkal, sőt, van, akinek még jobb is (pl nekem). Imádom az ilyen kérdéseket, jól leteremtik egy kalap alá vonva a csajokat, hangoztatva a meglátásaikat, ha pedig jönnek kivételek, nemhogy örülnének, még őket is leszólják. Bravó.
2016. márc. 7. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!