Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ebbe azért bele szoktatok gondolni?
Nekem a magas pasik jönnek be, én 173 vagyok plusz imádom a magas cipőket (tehát szoktam lenni 180 is). Ha valaki ezért leszól ám legyen de had legyek már boldog azzal akivel akarok. Meg más is.
Attól hogy egy csaj 150 cm és illene mellé egy 170 centis pasi miért ne akarhatna a csaj egy magasabbat?
Ahogy a pasi nem tehet a magasságáról úgy a csaj se, hogy mitől bizsereg be odalent. Mert a szerelem meg a kémia nem döntés kérdése.
Valószínűleg én teljesen máshogy vagyok bekötve, mint azok a lányok, akikről itt folyton szó van.
Ott kezdődik a dolog, hogy sosem úgy ismerkedek, hogy "ú de jól néz ki, bepróbálkozom". Ha látok egy helyes srácot az utcán, akkor magamban megjegyzem, hogy "ejjha, jól néz ki" és ennyi. Ettől még nem fog elcsöppeni a nyálam vagy benedvesedni a bugyim. Akkor fogok csak érdeklődni egy srác iránt, ha megismerem, és a személyisége bejön. Akkor meg aztán baromira mindegy, hogy milyen magas.
#23: Sajnos nagyon kevés hozzád hasonló lány van, kár.
#14: A probléma csak az, hogy mindig nálam jóval alacsonyabb csajoknál próbálkoztam, de a +10-12 cm differencia már csak azért sem volt számukra elég, mert tisztában voltak vele, hogy a férfi átlagtól alacsonyabb vagyok. Kvázi presztízs kérdést csinálnak ebből a dologból, mintha igazából szégyenérzetük lenne egy alacsony pasi társaságában. Nem értem.
Nekem az a vonzó egy sracban, ha van tekintélye. A barátai tisztelik, hallgatnak a szavàra, követik, van benne calami alfahím beütés, mégis érző szívű és van öltözködési stílusa, nem pàvás, nem hord az ultra vekony làbaira passzolos nadràgot, hanem amolyan laza pasis.
És olyan szerencsés típus, pozitiv gondolkodású vagy optimista és nyitott jellem es celtudatos.
Nem utolso sorban képes bepróbálkozó nőket elutasítani is, tehàt nem mindenki kaphatja meg.
Ha ilyen ember csak 175 magas akkor is nagybetűs férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!