Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ebbe azért bele szoktatok gondolni?

Figyelt kérdés
Gondolom nem hangzik nagy újdonságként (és előre jelzem, hogy nem panaszkodás céljából írom a kérdést, csupán a sajátom és az érintett férfi ismerőseim tapasztalataiból kiindulva), ha azt mondom, hogy a nők túlnyomó többségének az átlagos vagy magas pasik jönnek be, közülük is nagyon sokak szemében az alacsonyabb fickók az érdektelen kategóriába tartoznak, tehát vizuálisan egy pillanat alatt fel tudjátok mérni a magasság alapján, hogy az adott pasi bejön-e vagy sem. Ez alapján nagyon gyorsan tudtok szelektálni, azután pedig jöhetnek a "finomhangolások", mint az arc, haj, öltözködés, kommunikáció. Viszont ugye azt tudjátok, hogy a magasság abszolút genetikailag predesztinált és egyik pasi sem tehet róla, hogy olyannak született? A mellméret is ugyanúgy genetikailag meghatározott, valahogy a pasik nagy részét mégsem érdekli igazán, hogy mekkora a lány mellmérete. A női gondolkodásmóddal kapcsolatos konkrét kérdésem viszont az lenne, hogy ha esetleg megláttok egy nagyon helyes (arc, haj, stílus) pasit, akkor azt gondoljátok magatokban, hogy: "Fú, ó de kár hogy nem magasabb néhány centivel." vagy miután a vizuális ingereket az agy feldolgozza és olyan visszajelzést küld, hogy alacsony kategória, akkor esetleg megváltozik-e a pasival kapcsolatos attitűd és egyből ignoráljátok az adott személyt? Nekem azért lennének fontosak ezek a válaszok, hogy tudjam a metakommunikáció szempontjából miként viszonyuljak a nőkhöz, ugyanis volt már olyan eset, amikor a csaj talán elkezdett volna szemezni velem, de látszott rajta, hogy egy pillanat alatt megváltozott a magatartása és nem tudom, hogy azért mert egyből feltűnt a magasságom vagy egyéb külső események okozták-e.

2016. márc. 6. 23:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
49%

Nekem a magas pasik jönnek be, én 173 vagyok plusz imádom a magas cipőket (tehát szoktam lenni 180 is). Ha valaki ezért leszól ám legyen de had legyek már boldog azzal akivel akarok. Meg más is.

Attól hogy egy csaj 150 cm és illene mellé egy 170 centis pasi miért ne akarhatna a csaj egy magasabbat?

Ahogy a pasi nem tehet a magasságáról úgy a csaj se, hogy mitől bizsereg be odalent. Mert a szerelem meg a kémia nem döntés kérdése.

2016. márc. 7. 16:17
 22/32 anonim ***** válasza:
41%
#20 Ha a saját szememmel azt látom, hogy az ég kék, akkor nem fogom elhinni, hogy zöld, akárhányan is írják itt.
2016. márc. 7. 16:41
 23/32 anonim ***** válasza:

Valószínűleg én teljesen máshogy vagyok bekötve, mint azok a lányok, akikről itt folyton szó van.

Ott kezdődik a dolog, hogy sosem úgy ismerkedek, hogy "ú de jól néz ki, bepróbálkozom". Ha látok egy helyes srácot az utcán, akkor magamban megjegyzem, hogy "ejjha, jól néz ki" és ennyi. Ettől még nem fog elcsöppeni a nyálam vagy benedvesedni a bugyim. Akkor fogok csak érdeklődni egy srác iránt, ha megismerem, és a személyisége bejön. Akkor meg aztán baromira mindegy, hogy milyen magas.

2016. márc. 7. 19:02
 24/32 A kérdező kommentje:

#23: Sajnos nagyon kevés hozzád hasonló lány van, kár.

#14: A probléma csak az, hogy mindig nálam jóval alacsonyabb csajoknál próbálkoztam, de a +10-12 cm differencia már csak azért sem volt számukra elég, mert tisztában voltak vele, hogy a férfi átlagtól alacsonyabb vagyok. Kvázi presztízs kérdést csinálnak ebből a dologból, mintha igazából szégyenérzetük lenne egy alacsony pasi társaságában. Nem értem.

2016. márc. 7. 19:22
 25/32 anonim ***** válasza:
79%
Én a magas srácokra bukok általában, de én magam is magas lány vagyok, és igénylem azt, hogy a pasim mellett kicsinek, törékenynek érezhessem magam. DE én azt mondom, hogy mindig vannak kivételek. Most pont egy olyan pasival ismerkedek, aki alacsonyabb nálam 2-3 centivel (ilyen korábban sosem fordult elő), viszont minden más tekintetben az ideálom, külsőre és belsőre is. Zavar a magassága, nem tagadom, de nem kérdés, hogy megéri most félretenni ezt. Én úgy gondolnám, hogy a legtöbb lány túl tud lendülni ezen. Teljesen őszintén igen, megfordult a fejemben, mikor először találkoztunk/ beszélgettünk, hogy ó de kár érte, hogy nem magasabb, és ha egyből akkor be is próbálkozott volna nálam, lehet elutasítottam volna. De olyan helyzetben és társaságban voltunk, ahol szimplán a megismerkedés, barátkozás kedvéért beszélgettünk egymással és másokkal is. Így az elejétől nem volt meg az a "kényszer", hogy nekem most egyből pozitív vagy negatív visszajelzést kell nyújtani neki, hogy férfiként érdekel-e (mint például nálad a szemezés esetében), volt lehetőségem kicsit megismerni, felmérni, a közelében lenni, és utána tudtam, hogy a magassága ellenére (vagy azzal együtt) fogott meg. Szerintem vannak bizonyos alapvető igények, elképzelések párkeresésnél, amelyek fontosak annyira, hogy ha egy pillanat alatt kell dönteni, hogy például táncolok-e vagy szemezek-e valakivel, akkor nagy hangsúlyt kaphatnak, és fontos szelektáló tényezők lesznek, de ezek nincsenek kőbe vésve. A legtöbb férfi sem örül igazán annak, mikor a lány magasabb nála, és inkább náluk kisebbeknél próbálkoznak be; mégis sok ilyen párt látok az utcákon, mert félre tudják ezt tenni, ha ennél lényegesebb tényezők viszont megvannak a partnerben.
2016. márc. 8. 13:58
 26/32 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele,hogy sajnálom hogy nem magasabb. Nem tudnék hozzá semmilyen eseményen vagy akár hétköznap sem magassarkúba menni ez pedig nekem nőnek sokat számít :(
2016. márc. 9. 20:20
 27/32 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit rápörögtél a témára. Én 162 centi vagyok, 160-tól elkezdve a mostani 185-ös barátomig bezárólag volt már minden. Full nem a magasság számít, ha egyszer megismertem valakit és tetszik úgy ahogy van. Nem értem ezt a magasság mizériát, kit érdekel ha alcsonyabb? Max nem húzok mellé magassarkút. 25/N
2016. márc. 9. 20:33
 28/32 anonim ***** válasza:
Ez most a modellcsaj kérdésének a paródiája?Ugyanabban a stílusban megkrédezve egy az egyben.
2016. márc. 9. 21:13
 29/32 anonim ***** válasza:
Hát pasztmek megint csak a picsogás megy... Phaszom tele van.
2016. márc. 9. 21:38
 30/32 anonim ***** válasza:

Nekem az a vonzó egy sracban, ha van tekintélye. A barátai tisztelik, hallgatnak a szavàra, követik, van benne calami alfahím beütés, mégis érző szívű és van öltözködési stílusa, nem pàvás, nem hord az ultra vekony làbaira passzolos nadràgot, hanem amolyan laza pasis.

És olyan szerencsés típus, pozitiv gondolkodású vagy optimista és nyitott jellem es celtudatos.

Nem utolso sorban képes bepróbálkozó nőket elutasítani is, tehàt nem mindenki kaphatja meg.

Ha ilyen ember csak 175 magas akkor is nagybetűs férfi.

2016. márc. 9. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!