Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A külső vagy az intelligencia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külső vagy az intelligencia a fontosabb a nőknek?

Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 20:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csodás, akkor az én külsőmmel fel is köthetem magam, ezt aztán elintézte nekem a természet, de sebaj, a nyomi duci kis Cuppidoval lezongorázom még ezt a meccset. :)
2016. márc. 6. 22:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Elöszpr az intelligencia és az után csak a külső. Ismertem már olyan férfit akinek elönyős volt a külseje és agyilag egy igazi zokni volt.
2016. márc. 6. 22:28
 13/16 anonim ***** válasza:
money,money...
2016. márc. 6. 22:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Legyel jokepu

legyel izmos es magas

legyen penzed

25 evesen sajat lakasod es autod ,de ne szuzuki vagy opel f astra

legyen min. 18-20 centis farkad

legyel bunko,alazd meg oket

Mindossze ennyi a sikerrecept 😀😀😀

2016. márc. 6. 22:42
 15/16 anonim ***** válasza:
IQ.
2016. márc. 7. 03:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Végigolvastam a válaszokat, amiből az jött le, hogy az intelligencia fontos. Vagyis e-nélkül nem nagyon kell egy férfi a nőknek. Ennyiszer elolvasva itt ezt teljesen belefeletkeztem a dologba. Aztán átfutottak az agyamon a tapasztalataim. A környezetemben levő srácok, és azok a lányok akiknek van barátja és azok milyenek. Ezek alapján sajnos nem tudom összeegyeztetni az intelligenciát és azokat a srácokat akiknek barátnői vannak a környezetemben.

Sok olyan haverom van aki intelligens és nincs barátnője (nem is nagyon volt), viszont nem nagyon tudok olyat aki jól néz ki és ne lett volna nője (akár több is). Ezen gondolkozzatok el és megkapjátok ti is a választ.

2016. márc. 7. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!