Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki számít ronda embernek a mai 24-45 éves nők szemében?
Figyelt kérdés
Az aki ronda, az hogy néz ki?2016. márc. 5. 21:02
11/18 anonim válasza:
#8: Ne csináld már! Itt is nyolcas vagy. :D
12/18 anonim válasza:
Elnézve itt a válaszokat a "hölgyeknek" az is baj, ha alacsony valaki? Arról nem tehet senki drágáim, ébredjetek már fel, én nem akartam 190centisre nőni, ezt dota a gép! De tudjátok mit inkább lenné 165 centis gnóm és lenne 150-es IQ-m mint most, hogy vagyok 190centis és van egy tök átlagos 105-ös IQ-m. A testmagasságodból férfiként csak akkor tudsz megélni, ha rakodómunkás vagy bútorszállító vagy, viszont ha eszed vad sokkal többet érhetsz el az életben, akármilyen törpenövésű is vagy. Stephen Hawking is csak egy "ocsmány tolószékes kripli" de őrá kétszáz év múlva is emlékezni fognak a sok magas, egészséges, sportos, daliás férfira meg a kutya sem!
13/18 anonim válasza:
Jó megfigyelő vagy Ipkisz! Szerintem Ocsmányalacsony most szabin van vagy nem fizette ki a számlát, viszont a szemem meg már kezdte hiányolni leírva a két szót, úgyhogy most helyettesítek!
14/18 anonim válasza:
na meg aki alacsony mert az nem férfias a nők szemében
15/18 anonim válasza:
Tisztelt kérdező!
Ha akarod küldhetek egy képet és akkor láthatod, hogy néz ki egy ronda ember. (5-ös voltam)
16/18 anonim válasza:
akinek nincs pénze ,és úgy néz ki mint habony árpàd,de ,ha van pénze akkornézhet ki úgy mint habony.
17/18 anonim válasza:
Mindenki aki él és mozog ha nem az esetük.
18/18 anonim válasza:
Én annak számítok, legalábbis ezt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!