Mit jelent, ha azt álmodtam, hogy egy embernek nekiestem teljes dühből és láttam a szemében a félelmet és nem hagytam abba a bántását. (folyt. Lent)?
Elkezdett habozni a szám, veszett lettem. Azt mondták az orvosok, hogy idegösszeroppanásom van és pszhihológushoz kell fordulnom. Teljesen elkeseredtem és sírtam. Ez mit jelent?
Nem tudom miért álmodok ilyen dolgokat, elég rémisztő:P
ismerős volt. de igazából évek óta nem találkoztam vele és nem is voltunk közeli kapcsolatban, egyszereűen csak ismerem..
Viszont lehet hogy a férjemhez van köze az álmomnak? Mostanában nagyon sokat veszekszünk és kiabál velem..néha teljesen elegem van már...:(
Én arra tippelnék, hogy valamiért nem vagy elégedett az életeddel, és ez dühössé, agresszívvá tesz.
Ezt az elfojtott agressziót próbálja feloldani az agyad ezzel az erőszakos álommal. Az ismerős szerepe annyi lehet, hogy vagy hiányolod őt az életedből, és ezért jelenik meg, vagy pedig esetleg okozott neked valamilyen sérelmet a múltban, ezért ő az agresszió céltáblája.
Meg kellene keresned, hogy mi az az életedben, ami nem tetszik, amivel nem vagy elégedett, és ennek a megoldásán kellene dolgozni, akkor az álom is megszűnik majd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!