Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hagyhatnék fel az utálkozással?
Nem nagyon szeretem a nőket. Mind felszínes, arrogáns és goromba. Én is csúnya fiú vagy és magasra sem nőttem sőt még vézna is vagyok. Nagy undorodom a tőlük azért amennyit bántottak. Egy ideje viszont rájöttem, hogy ez az utálat teljesen megmérgez és szeretném levetkőzni.
Megismertem a neten egy másik hasonló fiút mint én és együtt kockolunk egyetem után. Ő nem utálja a nőket, SŐT VANNAK LÁNY BARÁTAI IS ami nálam teljesen kivágta a biztosítékot. Mondta, hogy igazam van mindenben, de utálkozva sokkal rosszabb minden mert kihat az ember egyébként normális egyéb oldalaira is. Ebben viszont teljesen igazat adtam neki szóval szeretnék megváltozni.
Hogyan kezdjek hozzá szerintetek ? Volt aki hasonló cipőben volt és sikerült neki ?
U.I: Tőle már kérdeztem, hogy mi a titka, de nem tudta elmondani, annyit mondott, hogy ő nem ilyen utálkozos típus.
Sztem a felnőttség (mondom sztem) ott kezdődik, amikor vmiért, ami az én életemben rossz; mást hibáztatok. Most azok érted, lehetnek szülők, a nők, a férfiak vagy az ország. Pedig minden bennem kezdődik és belém tér vissza. És nekem azért jó hír, ha én vagyok a hibás vmiben, mert máson (embereken, dolgokon) nem feltétlenül tudok változtatni, de magamon igen.
És itt jön pl a te kérdésed a képbe és megmondom őszintén nagyon örülök neki, mert vki végre eljutott gy-n oda, hogy változtatni szeretne.
Igazából sztem erre amúgy nincs ilyen ultimate recept. Mert ha egy dolgot így zsigerből utálsz, akkor sztem magát az életet (s benne magadat) is utálod.
Annyi szép dolog van a világon vagy akár csak benned, bennem, bmiben.
Szép dolog reggel egy mély levegő a friss levegőn vagy az ágyban a takaró alatt lustálkodni. Vagy akárcsak ha reggel süt a nap. Szép, ha vki mosolyog. Jó dolog egy jó zene. Sok apróság, de mind fontos és egyedül rajtad múlik, hogy érzed magad a bőrödben.
Sok sikert, remélem sikerül.
Nem mást hibáztatok*
Sry a nem kimaradt
Szia 68-as!
Jó látni végre egy pozitív példát is :), de sajnos többségben vannak az ösztönlények, légy magadra büszke, hogy te nem tartozol közéjük:).
További szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!