Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hagyhatnék fel az utálkozással?
Nem nagyon szeretem a nőket. Mind felszínes, arrogáns és goromba. Én is csúnya fiú vagy és magasra sem nőttem sőt még vézna is vagyok. Nagy undorodom a tőlük azért amennyit bántottak. Egy ideje viszont rájöttem, hogy ez az utálat teljesen megmérgez és szeretném levetkőzni.
Megismertem a neten egy másik hasonló fiút mint én és együtt kockolunk egyetem után. Ő nem utálja a nőket, SŐT VANNAK LÁNY BARÁTAI IS ami nálam teljesen kivágta a biztosítékot. Mondta, hogy igazam van mindenben, de utálkozva sokkal rosszabb minden mert kihat az ember egyébként normális egyéb oldalaira is. Ebben viszont teljesen igazat adtam neki szóval szeretnék megváltozni.
Hogyan kezdjek hozzá szerintetek ? Volt aki hasonló cipőben volt és sikerült neki ?
U.I: Tőle már kérdeztem, hogy mi a titka, de nem tudta elmondani, annyit mondott, hogy ő nem ilyen utálkozos típus.
"gondolom azért mert" Rosszul gondolod.
Teljesen felesleges bármit írnom, mert nem fog eljutni hozzátok..ahogy gyakorlatilag soha nem jut el hozzátok. Nő vagyok, élből elutasítotok mindent amit írok..ha pozitív, akkor pláne, hiszen csak hazudni tudunk. Tehát nem mondok semmit, mert nincs értelme.
Cáfoljak rá? Ugyan mire? Arra, hogy arrogáns, goromba lennék? Nem vagyok az. Most jobb?
Ebbe is belemehetnék, de minek? Ugyanaz lenne, mint amit fentebb leírtam. :)
33 Te kezdtél velem gorombán beszélni pedig szó szerint semmi okot nem adtam rá! Kiírtam egy kérést ami zavar hátha kapok valami értékelhető választ.
Amúgy én nem a tulajdonságaidra vagyok kíváncsi, semmi kedvem egy névtelen ismeretlennel vitatkozni a semmiről, hanem alapvetően valami használható választ szeretnék az eredeti kérdésre. :/
De az tény, hogy az életben pontosan ezt kapom a nőktől mint most tőled. Meglátnak aztán megy a szemétkedés. Nyilván majd szeretni fogom őket nem ?
Érdekes, nekem nem tűnt fel, hogy negatívan ítélnék meg a nőket..ahogy a férfiakat sem (üzenve annak a néhány, hozzátok hasonlóan picsogó nőnek). Értelmes, intelligens felnőtt emberek között élek és dolgozok, ahol a férfiak és a nők kölcsönösen tisztelik és becsülik egymást. Furcsa..nem is értem, hogy lehet ez... Ja várj.. Ez lenne az egészséges hozzáállás a saját és a másik nem felé.
Az hogy ti milyen környezetben élitek napjaitok..
Ami a gyakorin megy, azt egyszerűen nem tudom komolyan venni. Ha pedig bármi ellenpéldát mondanánk az általatok felhozott "minden nő" típusú problémákra, akkor meghazudtoltok minket. Csak a falnak beszélünk.
Most sem igazán értem minek írtam le ezt, mert úgysem fog célt érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!