Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan hagyhatnék levelet a...

Hogyan hagyhatnék levelet a szüleimnek baj esetén?

Figyelt kérdés

Tudom ezt nem a családi témába kellene írnom, de ez kapcsolódik hozzá.

Lehet beteg gondolkodásúnak hisztek, de leírom.

Én egy fiatal fiatal fiú vagyok és szeretnék levelet hagyni a szüleimnek azért hogyha egyszer itt is merényleteket követnek el és én ott vagyok akkor hagyjak hátra egy levelet hogy mit miért csináltam és miért voltam (vagyok) ilyen és hogy milyen jó volt régen stb.

De nem tudom hova tehetném el.

Ha magamnál hordom és lesz valami akkor a papírnak is annyi, de ha a szobámban hagyom akkor azt megtalálják. Azt szeretném hogy csak akkor lássák ha kellene.

Hova tehetném el ahol biztosan célba érne a levél ha történne valami?

Magányos fiú vagyok és csak a szüleim vannak.

2015. nov. 18. 23:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van, a merényletektől való ilyen szintű rettegés beteges. Ha valami ennyire nyomja a lelkedet, miért nem addig beszéled meg a szüleiddel, amíg élsz? Talán a legbiztosabb módszer az, ha a levelet a számítógépedbe írod bele, a jelszavára pedig a végrendeletben utalsz - már ha elég idős vagy ahhoz, hogy lehessen saját végrendeleted. Én mondjuk ennek semmi értelmét nem látom.
2015. nov. 19. 00:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Felejts el ilyen hülyeségeket. A szüleid SZERETNEK téged és tök mindegy mit csináltál, akkor is szeretni fognak. Gondolod, hogy ha Te nem lennél, érdekelné őket mit miért csináltál korábban, bármi is magyarázatra szorulna? Az életük összetörne, nem hogy azzal foglalkozzanak, hogy mit miért tettél. Szeretnek és ezen tök mindegy mit csinálsz mennyit veszekednek rád, akkor se tudsz változtatni. Akármennyit veszekednek, akármennyit vitatkoznak veled. Majd ha szülő leszel, megérted: A szülő mindig, minden körülmények között szereti a gyermekét. Így magyarázatra SEM szorul, hogy mit tettél.

Magányos vagy? Ideje lenne elfelejtened a ku***a számítógépet meg telefont, és végre élni kezdeni. Ha ennyire félsz, hogy ki tudja mikor véget érhet az életed, nem gondolod, hogy minden perc elvesztegetett amit magányosan töltesz? Kérlek, hogy menj el egy kondi terembe, mindenki úgy megy oda, hogy egyszer csak elmegy. Aztán idővel meglátod mit hogy kell, ne aggódj, ott SENKI se nevet ki. A nagyobbaktól elleshetsz mindent. És óvhatatlanul is, baráti beszélgetések jönnek létre és kis idővel te is részese, tagja leszel egy közösségnek. Utána nagyon jól fogod magad érezni. Ha kiskorú vagy, akkor is megvan a módja, hogy eljárj közösségbe. Ha szeretsz sportolni (nem csak foci van a világon) járj el! Ha nagyobb városban élsz, keress fel művelődési központokat, annyi sok jó közösségi KLUB létezik. Biztos, találsz kedvedre valót ahová szívesen jársz. (pl. Fotó klub, stb.) Nem kell parázni! Próbálgatni kell. Aztán lesz olyan amit megszeretsz, amit meg nem szeretsz meg otthagyod. Csak próbálgasd, ne parázz! Élj, élvezd az életet mert a fiatalság múlandó. Most még nincs gondod semmire, és ezt használd ki. Tessék eljárni társaságba. A kocsma és a disco NEM alkalmas ilyesmire, szerintem. Előbb szokd meg, hogy társaság részese vagy. Aztán majd mégy szórakozni később. Oké?

2015. nov. 19. 00:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan oldalak, aminek pont ez a célja.

Írsz egy üzenetet, és ha x időnként nem lépsz be az adott oldalra, akkor elküldik az előre megadott e-mail cím(ek)re a leveled.

Ilyen oldalak például:

www.ifidie.org

www.emailfromdeath.com

2015. nov. 19. 03:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Tudod, hogy mi a baj? Az, hogy annak ellenére, hogy te azt mondod, hogy a szüleid szeretnek, magányos fiú vagy. Miért?

Miért rettegsz ennyire a világtól? Miért nincsenek barátaid? Miért nincsen barátnőd?

A terrorizmus létező jelenség, és nem szabad félvállról venni, de ilyen szinten rettegni sem szabad tőle. A Világ normális vezetői mind azon vannak, hogy az IÁ írmagját is elpuszítsák - és úgy is lesz, csak türelem.

Azok, akik most ártatlan áldozatként meghaltak, sajnos rosszkor voltak rossz helyen. Ez bármenyikünkkel megtörténhet. Mint ahogyan rád eshet egy tégla egy építezésen, vagy elüthet egy autó, ha a villamosmegállóban várod a vilit. Veled is, velem is megtörténhet. Akkor ennyi volt. De ennek az esélye nagyon kicsi.

Ha mindenáron levelet akarsz nekik hátrahagyni, akkor vagy a gépeden tedd, vagy menj el valamelyik barkácsboltba, vegyél egy tűzbiztos fémdobozt és abba tedd a levelet. Hagyhatsz végrendeletet is, ha már elmúltál 18 éves, egy úgyvéd, vagy a közjegyző segít, hogyan kell megírni.

2015. nov. 19. 07:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy...
2015. nov. 19. 08:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért ez nagyon durva. Eddig nem rettegtél, hogy mi lesz ha elüt egy autó?
2015. nov. 19. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!