Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen eset egy olyan fiú, aki 21 évesen még egy csókig sem jutott el?
Nos kedves kérdező, én ugyan ebben a cipőben járok 34 éves férfiként csak azért mert ocsmány vagyok és alacsony.
Hogy te reménytelen vagy e, azt nem tudom, de úgy gondolom hogy hozzám képest még semmiről sem vagy lemaradva. Nyilván ha te is ocsmány vagy és alacsony akkor nagyon nehéz fiatalságod lesz.
Mosolyparancsnok, elkotrodhatnal vegre errol az oldalrol. Az osszes altalad megvalaszolt kerdesnel a sajat szenvedestortenetedet reklamozod. Marha unalmas vagy.
Kedves Kerdezo, nem lehetseges, hogy komoly lelki serules all a sikertelenseged mogott? Magambol indulok ki. Sosem volt meg komoly kapcsolatom, de szakorvossal valo konzultacio soran kiderult, hogy mindez azert, mert anyam mindig is gyulolt engem. Remelem, veled nem tortent semmi ilyesmi, de vedd fontolora ezt a lehetoseget is, ha van ra esely, hogy megis hasonlo ok all a hatterben.
23L
#8 Igen, igyekszem egykét helyre leírni az igazságot.
A vicces, hogy azért okádnak rám az emberek, mert ocsmány és alacsony vagyok, ha tudnák, hogy egy magas jóképű izmos vadállat vagyok akkor gondolom 90%+ körüli lenne az értékelésem, mert akkor is igazat adnának (a nők mindenképpen) ha egy betűt nem írnék.
A férfiak is jobban becsülik az ilyeneket egyébként. Én speciel félek a magas izmos férfiaktól, mert nyilvánvalóan agyon tudnának verni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!