Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz ez alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ez alapján elküldeni valakit?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem nemrég egy csinos munkatársnőmmel aki első ránézésre tip top volt talpraesett. Facebookon elkezdtünk beszélgetni. És mint villámcsapás eltűnt a varázs. Egész egyszerűen úgy írt mint egy pszichopata, de komolyan. Idézek is: "... Olyan huncut vagy! :)" "találkozni kellene!!" "Holnap mit csinálsz?!" Első ránézésre semmi különös nincs benne de ha jobban megnézitek mindenhol ott van az a felkiáltójel mintha üvöltene. Aztán csak ezt az egyszerű :) szmájlit használja amitől a falramászok, mintha cinikusan mondana mindent. Lehet sokat gondolok mögé meg hülyeség de egy ismerősöm sem ír így. Talán csak az öregebb rokonok de tőlük elnézem. Komolyan az örületbe kergetett a felkiáltó jeleivel meg ezekkel :). Egyszer mondtam is neki, hogy ez engem kicsit zavar erre a reakció: "De hát miért???!!! :)" na itt tiltottam le.

2016. febr. 24. 11:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Na tudod, én meg ettől mászok falra: :DD

Ez szerinted miért jobb, mint ez: :)

2016. febr. 24. 12:12
 12/23 anonim ***** válasza:
egy numerát és egy esetleges működő kapcsolatot dobtál el... de minden esetre egy numerát GRT! :)
2016. febr. 24. 12:28
 13/23 anonim ***** válasza:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016. febr. 24. 12:31
 14/23 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Miért vagy ilyen????!!!!!!!!!!!

Xd!!!!!!!

:D!!!!!

lol!!!!

:D:D!!!!!!

:-) !!!!!!!!!!!!!

;-)!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!

2016. febr. 24. 12:38
 15/23 anonim ***** válasza:
Én megértelek, mert nekem is sokat mond az íráskép, és ahogy ő ír tényleg elég irritálónak tűnik, viszont vagyok már annyira intelligens és tapasztalt, hogy túl tudjak ezen lépni. Mindenkinek van rossz tulajdonsága, neki például ez. Ha előbb ismered meg a rosszat, persze, hogy rosszabbnak tűnik az összkép, mivel nagyobb arányt tesz ki az összegből a rossz, mintha később derül ki, amikor már el lehet intézni egy vállrándítással. Az egyik volt barátnőm írásban velem kb katasztrófa volt, egy nagyon okos, szorgalmas és intelligens volt osztálytársam is nagyon furán írt, mégsem látszott meg irl a személyiségükön.
2016. febr. 24. 13:22
 16/23 anonim ***** válasza:
Hát te hülye vagy.. :D
2016. febr. 24. 13:22
 17/23 anonim ***** válasza:
Egyszerűen beszari vagy,ráadásul nem túl gerinces.Ennyi!!!!! :)
2016. febr. 24. 13:54
 18/23 anonim ***** válasza:
90%

elképzelem ahogy beszélgetsz a nővel, úgy hogy már hónapok óta dúl a láv:

Szia!!!!!!!!

Képzeld!!!!!!

Terhes vagyok!!!!!!!!

Juppííí!!!!!!

Ugye örülsz??!!

Te: Nem.

:D

2016. febr. 24. 15:20
 19/23 Sunshinedoll ***** válasza:
0%
Nem tudom, én is allergiás vagyok az ilyesmire :D Ettől még nem biztos, hogy pszichopata, de totál kiábrándító, ha valaki túl sok emotikont használ vagy !!!!-et használ, vagy XD-t bármilyen formában. Egyszerűen képtelen vagyok komolyan venni az embert. Én ennél már kevesebbért is szakítottam meg kapcsolatot, úgyhogy én azt mondom, hogy jól tetted.
2016. febr. 24. 15:56
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen oké a kérdező észrevétele, a csaj félanalfabéta, nem tud írásban kommunikálni. Azért a mai világban elvárható szerintem, hogy valaki ismerje a netes kommunikáció illemszabályait.
2016. febr. 24. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!