Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ez alapján elküldeni valakit?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem nemrég egy csinos munkatársnőmmel aki első ránézésre tip top volt talpraesett. Facebookon elkezdtünk beszélgetni. És mint villámcsapás eltűnt a varázs. Egész egyszerűen úgy írt mint egy pszichopata, de komolyan. Idézek is: "... Olyan huncut vagy! :)" "találkozni kellene!!" "Holnap mit csinálsz?!" Első ránézésre semmi különös nincs benne de ha jobban megnézitek mindenhol ott van az a felkiáltójel mintha üvöltene. Aztán csak ezt az egyszerű :) szmájlit használja amitől a falramászok, mintha cinikusan mondana mindent. Lehet sokat gondolok mögé meg hülyeség de egy ismerősöm sem ír így. Talán csak az öregebb rokonok de tőlük elnézem. Komolyan az örületbe kergetett a felkiáltó jeleivel meg ezekkel :). Egyszer mondtam is neki, hogy ez engem kicsit zavar erre a reakció: "De hát miért???!!! :)" na itt tiltottam le.2016. febr. 24. 11:10
1/23 anonim válasza:
Elszúrtad, öregem. Valószínűleg többet is akart volna tőled és mivel írásban nem látjátok és halljátok egymást, ő ezekkel próbálja a hangsúly és a mimika hiányát pótolni. Ha te ebből nem értettél, az a te problémád. Gondolom, hivatalos szövegekben nem így ír.
2/23 anonim válasza:
Te beteg vagy. Ezen lehet változtani. Elmondod neki hogy ez az apróság zavar és változtasson rajta a kedvedért. Nyilván csak így próbálta nyomatékosítani pl. hogy találkozni szeretne veled. Te felnőtt vagy?
3/23 A kérdező kommentje:
Wahh.. Beleborzongok ha rágondolok, igazából jó csaj volt de ahogy a közelembe jött éreztem, hogy megtudna ölni vigyorogva :DD ilyet még senki nem hozott ki belőllem.
2016. febr. 24. 11:21
4/23 A kérdező kommentje:
Találkoztam vele nem is egyszer akkor semmi probléma nem volt de miután felhívott és uzenetet írt wahh nem igazán tudom érzékeltetni és énis hülyének néznek mast ilyen szituban de nemtudtam mot kezdeni vele :D gázos bolt a csaj szerintem
2016. febr. 24. 11:23
5/23 anonim válasza:
Létezik olyan szituáció, hogy a tudatalatti ösztöneid azt mondják hogy menekülj, sokszor nem véletlenül
6/23 anonim válasza:
Hülyeség. Ez csak egy jellemző írásmód, amit nagyon sokan használnak. Nézz meg pár kérdést vagy választ, sokszor találkozhatsz olyannal, amikor minden egyes mondat végére felkiáltójelet tesznek. Ennek semmi köze az üvöltéshez, ez csak az internetes chatelés miatt kialakult hitvány írásmód. Ahogy a smiley-k is.
Messzemenő következtetéseket nem szabad ebből levonni, de bevallom, nekem sem fest ez túl jó képet. Tanulatlannak és szellemileg igénytelennek tűnik tőle az ember.
7/23 anonim válasza:
Te hülye vagy???!!!!! Félsz a felkiáltójeltől???!!!!!!
8/23 anonim válasza:
Ő így fejezi ki írásban a felfokozott hangulatát, ezt meg lehetett volna vele beszélni is, de te a gyáva megoldást választottad, és letiltottad. Ha taszít, hát taszít, a te dolgod, de ezt gerincesebben is vállalhatnád. :-)
9/23 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem vagy normális!!!
Azért szakítasz valakivel mert impulzív személyiség és ki is mutatja?
Miért nem kezdeményezel egy személyes találkozót....ott nem kell írnod semmit!
38F
10/23 anonim válasza:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!