Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az alapján értékelem magamat, hogy milyen csajoknak jövök be?
Figyelt kérdés
Más emberekről az intelligenciájuk, rátermettségük, személyiségük alapján formálok véleményt, magamról miért teljesen máshogy?2016. febr. 23. 15:20
1/6 anonim válasza:
Ez a lúzerség egyik tünete. De ha szebben fogalmazunk akkor azt kell mondjam, hogy ez valami megfelelési mánia vagy kisebbségi érzés.
2/6 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon rossz irány. Az alapján maximum a külsődet tudod viszonylag objektíven megítélni, nem saját magad. Ha én magamat az alapján ítélném meg, hogy milyen lányoknak jövök be, akkor egy szerencsétlen lúzernek tartanám magam, hiszen még soha egyetlen egy lánynak sem jöttem be. Viszont tudom magamról, hogy nem vagyok lúzer, értékes tagja vagyok a társadalomnak, és amit eltervezek, azt véghez is viszem. Kivéve a barátnő szerzést. Ott tudom, hogy a külsőm miatt nincs esélyem.
3/6 anonim válasza:
Extrovertáltság, önbizalomhiány, csoportnyomásnak való megfelelési kényszer, stb..
4/6 anonim válasza:
Megfelelési kényszer,plusz minusz nincs más olyan terület,amiben sikereket érj el?
5/6 A kérdező kommentje:
De van, sőt, másban nagyon sikeres vagyok, de mit érek az egésszel, ha közben nem tudok kapcsolatot kialakítani vonzó nőkkel?
2016. febr. 24. 16:49
6/6 anonim válasza:
"mit érek az egésszel, ha közben nem tudok kapcsolatot kialakítani vonzó nőkkel?"
Sokkal többet mint ammenyit te hiszed hogy érsz. Már ebben a mondatodban is benne van a megfelelési kényszer / önbizalomhiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!