Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajoknak tényleg a kövér pasik jönnek be?
Haverom Molnár Krisztián kettő. Olyan kövér pasi.... És mindig volt átlag feletti barátnője, vékony csinos. Én itt vagyok ki vagyok sportolva helyesnek mondanak Stb mégis több mint egy éve szingli vagyok.
Ok lehet savanyú a szőlő de szerintem érthető Hogy miért
Nem a kövér pasik jönnek be egyszerûen valahogy jobban megkedveli õket pár lány.
( Ha kövér a srác csinosabbnak tûnik mellette meg gondolom úgy hiszik, hogy ha pufi a fiú nem csalja meg õket.)
Van egy barátnőm, akinek a bal füle hegyes, és mindig átlag feletti pasijai voltak, ezek szerint a pasiknak tényleg a hegyes bal fülű nők jönnek be. Én itt vagyok, baromi szép fülekkel, igaz, megkeseredett undok némber vagyok, állandóan másokkal foglalkozom, mégsincs pasim.
Hogy miért...
Igen, a csajoknak tényleg a kövér pasik jönnek be. Csak és kizárólag minden egyes csajnak. Olyan nincs, hogy egyénenként dől el kinek mi tetszik, minden csajba bele van programozva, hogy a dundikra gerjedjenek. Hízlald fel magad te is, idióta.
Van a környezetében egy kövér srác, aki jó a csajoknál és egyből az jön le neki, hogy a csajoknak a kövérek tetszenek. Ehhez sok ész kellett.
Van akinek az. Nekem nem.
Amúgy nem érthető, hogy miért savanyú a szőlő. A haverod sikeres a nőknél, te nem. Ezt neked kell megoldani, nem pedig szőlőt nyammogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!