Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti korban magatokhoz illő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti korban magatokhoz illő párt kerestek? 22/F

Figyelt kérdés
Nálam ez nagyon fontos, mert úgy érzem, hogy velem egykorú lánnyal tudom megtalálni a közös hangot (+-2 év). Nem hiszem, hogy jól tudnám magam érezni egy nálam fiatalabb lánnyal, vagy idősebb nővel. Szerintem közös témánk se lenne. Ti mit gondoltok erről? Kort és nemet is írjatok, ha kérhetem, köszi.

2016. febr. 23. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Hasonlóan vagyok vele, mint te. 24 vagyok, de nem hiszem, hogy 20 évesnél fiatalabb lánnyal kialakulhatna valami. Nem is a téma, hanem a tervek miatt. Felfelé is max 2 évet mennék, mert bár komoly kapcsolatot akarok, családot még 2-3 évig nem, és egy 26 éves nő meg gondolom annál hamarabb szeretne.

De persze ezek nem kőbe vésett kikötések, csak iránymutatás.

2016. febr. 23. 15:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Annyit tudok nyilatkozni, hogy az expasimmal, aki 5 évvel idősebb volt nagyon rossz kapcsolatom volt. Vele is a szüleivel is. Nem tudom, egyáltalán, hogy lehettem ilyen hülye, hogy vele voltam. Valszeg a korkülönbség volt a gond, teljesen más volt akkor. Én tanultam, még érettségi előtt álltam, ő meg már melózott. Ráadásul érettségi után elkezdett kisebbségi komplexusa lenni, mert ő nem tudta elvégezni az iskolát. Megpróbálta estin, akkor meg abbahagyta. Hisztis pii volt csak férfi változatban.

A mostani barátommal egyidősek vagyunk és a legjobb a kapcsolatunk. Együtt jártunk suliba, aztán együtt kerestünk melót. Neki akadt rögtön egy jó munkája, nekem sajnos csak több rövid, de mióta én is melózok rendesen, azóta minden jó. Azóta együtt lakunk, együtt játszunk pc-n, ps-n. :D

Egyforma a gondolkodásunk a legtöbb dologban. Csak másfél hónap van köztünk és az ő javára. :D

Ha valaha is megszakad a kapcsolat közöttünk és akarok majd pasit, akkor biztos, hogy velem egyidőset fogok keresni, mert rájöttem ez idő alatt, hogy nem működik idősebbel. Túlságosan gyerekes vagyok és nincs apakomplexusom, hogy arra vágyjak, hogy pátyolgassanak. :D

2016. febr. 23. 15:28
 3/9 A kérdező kommentje:
#2 Ez még jobban megerősített a hitemben. Köszönöm és sok boldogságot nektek. :D
2016. febr. 23. 15:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Én fiatalabbat. 22-27 éves korig lenne számomra az ideális. Magam 29 éves vagyok, és szerintem jobb egy kapcsolatban, ha a férfi az idősebb. Ez olyan szinten benne van a gondolkodásomban, hogy nálam idősebb nővel még szexkapcsolatot sem tudnék elképzelni.
2016. febr. 23. 17:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez egy érdekes kérdés. 21 éves lány vagyok, és az az ideális nekem, hogy ha a férfi maximum 5-6 évvel idősebb nálam, az pedig hogy fiatalabb legyen, szóba sem jöhet. Viszont volt már olyan, hogy kikezdett velem valaki, tetszettünk egymásnak, arra tippeltem volna hogy legfeljebb 28 éves, és aztán kiderült, hogy 36. Nem is akartam aztán jobban belemenni, mert nekem ez már nagyon nagy korkülönbséget jelent. Persze lehet, hogy csak maga a tudat a rossz ilyenkor :D És ha nem derült volna ki, akkor összejöttem volna vele. Van, amikor a nem tudás boldogít.

De azért ez a 15 év korkülönbség már majdnem egy generáció.

2016. febr. 23. 18:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is fontos, főleg huszonévesen, hogy ne legyen nagy különbség. Sosem fogom megérteni mit szeret egy 35 körüli fickó egy 18 éves lányban a látványán kívül. A lány tudom mit akar, de nem gondolom egészségesnek. Szerintem az se gáz, ha a srác fiatalabb pár évvel. 28N
2016. febr. 23. 19:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Mint azt valaki irta is en is ugy gondolkodom h jobb ha a ferfi az idosebb.

Tobb szempont miatt is, meg nekem ez a magatol ertetodo.

Nalam fiatalabb szoba sem johet, sot...

20/n

2016. febr. 24. 18:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Én a nálam 1-6 évvel idősebb férfiakkal jövök ki úgy, hogy abból kapcsolat is legyen. 31 éves nő vagyok.
2016. febr. 24. 21:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Mindig a pár évvel idősebb srácok érdekeltek, a velem egyidősökben csak kisfúkat láttam, haverként tudtam csak kezelni őket. Már most persze ahogy telnek az évek, ez kezd változni, de még mindig nem annyira jellemző.

Egyébként a párom 7 évvel idősebb nálam, és meglepően jól működik, immár több mint 4 éve. Említette itt valaki az apakomplexust, pedig sokszor szerintem szó nincs ilyenről. Ha az ember komolyabb, mint sokan a korosztályában, (szilárd) elképzelései vannak a jövőt illetően, tudja, mit szeretne akár egy párkapcsolattól akár más dolgokkal kapcsolatban, akkor az nem egy huszonegy-két éves fiúban fogja megtalálni a számítását, hanem egy kicsit idősebb férfiben. Aki szintúgy kicsit már komolyabb, remélhetőleg vannak elképzelései, véleménye a legtöbb dologról, határozott, nem mellesleg pedig tapasztaltabb, megbízhatóbb és komolyabban lehet vele tervezni is. De ez csak az én véleményem.

22/L

2016. febr. 26. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!