Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is izgalmas, ha valaki sejtelmes, és nem mindig fogalmaz egyértelműen?
Figyelt kérdés
2016. febr. 21. 22:35
1/17 anonim válasza:
A szavak tengerében elveszni nem az a folyam, melybe horgom kivetem.
3/17 anonim válasza:
Van egy ilyen csaj ismerősöm, időközönként rám szokott írni. Kb. két mondat után abbamarad ez, mert állandóan úgy fogalmaz, hogy nekem kelljen rákérdezni a dolgokra, tudom hogy mit akar mondani, csak azt nem értem mi a szarért jó ez neki, fel szoktam baszni az agyamat mindig.
5/17 anonim válasza:
Sajnos/szerencsére én is ilyen vagyok, mint mondják. Csak nálam nem tudatos, hanem valószínűleg tudattalan önvédelmi mechanizmus.
6/17 anonim válasza:
Szerintem meg egy idő után k#rva idegesítő. Legalábbis én egészen biztosan megunnám a szóvirágokat, a rébuszokat. Nem egy keresztrejtvény tetszett meg, hanem egy nő.
7/17 anonim válasza:
Azt utálom, ha valaki mismásol, meg sumákol.
8/17 Blade Bone válasza:
Nem szeretem az ilyesmit..
9/17 Sunshinedoll válasza:
Kifejezetten utálom az ilyen mismásoló pasikat, ez nem póker, legyél egyenes.
10/17 anonim válasza:
Egy itteni szép lánynak:
Egy didergő téli hajnalon megjelentél ablakomnál, ujjaiddal rásimítottad a bűvös szót a zúzmarától deres üvegre, forró leheleteddel láthatóvá tetted a láthatatlant. Nem csak sejtettem, már láttam is, ahogy érzel. ;)
By me :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!