Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normális férfi milyen?
Pusztító önsajnálat- és nővádhullám tombol a gyakorin.
Szerinted az a "normális férfi":
1. akit elég sokszor visszautasítottak?
2. aki már előre tudja (a kedvezőtlen) forgatókönyvet?
3. aki többre becsüli a saját társaságát, inkább már ki se mozdul?
4. aki nem találja senkivel a közös hangot "ebben a mai felszínes világban"?
5. aki mélyen szántó általános megállapításokat tesz másokról és a körülményekről, amik lehetetlenné teszik az ismerkedését?
6. aki lemondó, és beérné egy számára nem tetsző nővel?
7. aki "kedves, udvarias, nem iszik"?
8. aki tudja, hogy a nők mind hazudnak?
Innen szemezgettem, de várom a saját megfogalmazásokat is.
"inni pedig mindenki iszik "
Büdös francokat.
Fordítok közben magamnak, hogy tisztán lássak:
1. Aki sír, hogy nem kell senkinek, holott van egy csomó udvarlója - Hallgass, nekem még kevesebb van. Afrikában éheznek. Na és nagyapa meg a háború?
2. Akinek összetörték a pici szívét, aztán felmegy társkeresőre, igaz nem ismerkedik senkivel, csupán az egóját növeli - Nem szenvedett eleget, mint én. De szórakozni jó lennék, mi?
3. Aki egész nap csak zabál, aztán sír, hogy a férfiak milyen felszínesek, hogy csak amiatt a +30kg súlyfelesleg miatt nem kezdeményeznek nála - Minden csúnya, kövér nőnek egekben az igényei, ezért nem felelek meg se a csúnya, kövéreknek, se a vékony szépeknek. Én rendben vagyok.
4. Aki szerint minden pasi bunkó, csak azért, mert a sportkocsis menőcsávó kihasználta - Ezek az oktalan jószágok a kocsira mennek. Nekem nincsen... nem is kell! Hozzámvágják, kikerülöm.
5. Aki sír, hogy nem szólítja le senki, de arra nem veszi a fáradtságot, hogy valami jelet küldjön (ezen kívül, utcán, könyvtárban, edzőteremben, interneten nem ismerkedik, mert csak) - Szűzk u r vák. De ha én nyomulok, csak sipítoznak. Semmi se jó nekik, hagyom is őket.
6. Aki pici, átlagos lányként nem éri be, a hozzá hasonló fiúval, ő magas, helyes, izmos férfit szeretne, mert neki ez jár - Mindenki addig nyújtózkodjon, amíg a takarója ér. Én ugyan nem vágnám át őket, én aranyból vagyok. Mégis a fejem felett keresgélnek.
7. Aki 30 alatt végig az álompasit keresi, más szóba se jöhet, 30 felett pedig már beéri velük is (főleg ha már van gyereke és ugye apuci hol fizeti a gyerektartást hol nem) - Ha nincs izom, jó lesz a pénz is, csak idő kell, míg felfogják.
8. Akit megcsal, megüt, kihasznál a barátja, de feljön ide és megkérdezi, hogy mit csináljon, végül vele marad és kezdődik minden előről, aztán megy a hiszti, hogy miért nincs normális férfi - Már az elején érezni lehet, hogy ki a normális. Rajtam is érzik, csak valami egész hülye logikával mindig a másik irányba mennek. Vonzzák a bajt, és megérdemlik.
9. Aki magasságmániás és azért utasít vissza valakit, mert nem tudja felvenni a magassarkút - Ezeknek minden a mániájuk, ami nekem nincs meg.
"mert nem tudja felvenni a magassarkút" - Bocs, erre nem tudok mit reagálni. Nem voltam még transzvesztitával. És nincsenek előítéleteim velük szemben, ha erre voltál kíváncsi.
Összességében azt látom a szavaidból, hogy a nők ingyenélők, könnyen irányíthatók.
Igénytlenek, intoleránsak.
Egy kaptafára vesznek minden férfit.
Sokat képzelnek magukról.
Lusták.
Minden indok nélkül szomorúak.
Nincs önkritikájuk.
Érdekemberek. Az élethelyzetük diktálja, milyen férfi kell melléjük.
nem tombol nővádhullam, és önsajnálat sem, csak te a nővádhullámos, meg önsajnálós kategóriákat olvasod. Menj át a természet vagy az alkalmazott tudományokra, és láss csodát!
Üdvözlettel
Egy troll, aki imádja a nőket, és nem sajnálja magát
Kedves kérdező!
Talán elkerülte a figyelmed - biztosan véletlen - , hogy én is csak szemezgettem az adott kategóriából, ahogyan azt te is tetted. Meglepődtél? Rosszul esett? Akkor ezen gondolkodj el, ha legközelebb a mások sikertelenségén poénkodsz egy kérdésben!
A fordításod borzasztóan érdekes, de inkább logikátlan, értelmetlen és a valóságtól nagyon-nagyon messze van, a következtetésed pedig siralmas. Te az életben is így gondolkodsz? Pontosan miből, honnan sikerült ezekre következtetni?
Mondd csak! Nem te vagy az 71%-os agyatlan ostoba liba, akit már számos alkalommal láttam, hogy kavarja a dolgokat a másikról? Láttam ám, korábbi kérdéseknél, hogy van egy észlény, akinek a gondolkodásmódja teljesen logikátlan, mindig azt látja, amit látni akar, ezen kívül a kavarásban, ferdítésben világelső lehetne.
Még valami. Örülök, hogy nem ismertelek meg az életben, elképesztően idegesítő és irriáló egy nőszemély lehetsz. Ha 18 elmúltál, menthetetlen vagy.
"Nem te vagy az 71%-os agyatlan ostoba liba"
Nem, de ha találok valakit, aki ilyesmit állít magáról, szólok. Ígérem.
Nincs mit. Remélem idővel változni fogsz!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!