Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A normális férfi milyen?

Figyelt kérdés

Pusztító önsajnálat- és nővádhullám tombol a gyakorin.

Szerinted az a "normális férfi":

1. akit elég sokszor visszautasítottak?

2. aki már előre tudja (a kedvezőtlen) forgatókönyvet?

3. aki többre becsüli a saját társaságát, inkább már ki se mozdul?

4. aki nem találja senkivel a közös hangot "ebben a mai felszínes világban"?

5. aki mélyen szántó általános megállapításokat tesz másokról és a körülményekről, amik lehetetlenné teszik az ismerkedését?

6. aki lemondó, és beérné egy számára nem tetsző nővel?

7. aki "kedves, udvarias, nem iszik"?

8. aki tudja, hogy a nők mind hazudnak?

Innen szemezgettem, de várom a saját megfogalmazásokat is.

#most megtudjuk #együtt a fénybe #peace and destroy
2016. febr. 21. 09:15
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha már így kiírtad, gyorsan végigveszem, hogy rám melyik mennyire igaz.

1. Nem sokszor.

2. Nem, én alapvetően optimista vagyok.

3. Hát ez teli találat, bár inkább a lustaság az oka.

4. A mai világ kétségtelenül felszínes, bár én ettől függetlenül szinte mindenkivel megtalálom a közös hangot.

5. Nem szokásom, azt csakis a saját otthondöglős, válogatós személyiségemnek köszönhetem, hogy nincs párom.

6. Soha nem érném be ilyennel, akkor inkább egyedül maradok.

7. Hát nem igazán vagyok kedves, piálni nem nagyon szoktam, de a jó piát nem vetem meg.

8. Ezt tudom, de nem csak a nők, minden ember hazudik, velem is előfordul nem ritkán.

Na most akkor normális vagyok e vagy sem?

2016. febr. 21. 09:55
 12/41 A kérdező kommentje:

Nem tudom, én nem azt szoktam nézni.

Meglep, hogy komolyan válaszoltál. Köszi.

2016. febr. 21. 10:01
 13/41 anonim ***** válasza:
9. Visszataszító, ocsmány külső
2016. febr. 21. 10:27
 14/41 anonim ***** válasza:

Azert ez a normalis-nem normalis kerdes eleg relativ. A visszautasitas emberi hiba, tapasztalatlan es nem surun szokott kijarogatni, mert nem szeret, vagy mert tanulnia kell, az fogykos?

A noutalok es azok akik mindenkit lehazudozonak viszont tenyleg kabsziznak

2016. febr. 21. 10:28
 15/41 anonim ***** válasza:
#6 és #7: És az mennyire taszító, amikor egy férfi nárcisztikus és intelligens egyszerre? Tehát amikor érezteti veletek, hogy ő egy félisten, ti meg csak egy kis jelentéktelen "patch" vagytok mellette, miközben az eszének köszönhetően mondjuk a pénzügyben dolgozik, s éppen megveszi a legújabb BMW-t? Gondolom mennyire taszító számotokra... :D
2016. febr. 21. 11:05
 16/41 anonim ***** válasza:
Ipkisz láb igen ennyire taszító. Nem bírom a nárcizmust inkább Legyen Velem egy szerény intelligens ember aki becsületesen dolgozik. Mint egy olyan aki dúskál a pénzben De Minden percben pofon vágnám :D
2016. febr. 21. 11:09
 17/41 A kérdező kommentje:
A pénzügyesek munkája legalább olyan lebilincselő tényező, mint a könyvelőké. A szárnyaló fantázia szintén, ami mentén kitalálta, hogy BMW-t szeretne.
2016. febr. 21. 11:10
 18/41 anonim ***** válasza:

jajj Kérdező, annyira jó a stílusod :D végre valami izgi a szokásos nőutáló egyedeket szidó kommersz kérdések után :D

köszi :)

2016. febr. 21. 11:15
 19/41 anonim ***** válasza:
#16: Jaja, azért fekszik bele az ágyába mindennap más-más nő, mert biztos olyan "taszító" egy önelégült, egoista, jóképű, gazdag seggarc. :D Valahogy sosem egyezik a ti korrektséget sugalló elméleteitek azzal a bizonyos "erősebb kutya bаszik" gyakorlattal, valósággal.
2016. febr. 21. 11:22
 20/41 A kérdező kommentje:

Ipkisz,

megkérdezhetem, milyen márkájú a távcsöved? :)

2016. febr. 21. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!